Νομικά μέτρα κατά του Survivor θα λάβει η Νικολέττα Καρρά

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και της εκπομπής Celebrity Travel ήταν η Νικολέττα Καρρά με τον σύζυγό της. Η ηθοποιός ταξίδεψε στο Κάϊρο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που δεν την είδαμε στο φετινό Survivor.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως είχε επίσημη πρόταση από την παραγωγή του Survivor 2 να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης και μάλιστα υπήρχε και προφορική συμφωνία. Και οι δύο πλευρές φαίνεται να είχαν συμφωνήσει εύκολα στα τυπικά ζητήματα και μάλιστα η Νικολέττα είχε κάνει και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, όπως είπε η ίδια: «Έκανα όλα τα ιατρικά τεστ, με είδαν δύο ψυχολόγοι. Έκανα και εμβόλια, τα οποία μου προκάλεσαν πυρετό για δύο μέρες και σε τρεις μέρες θα φεύγαμε. Την ημέρα της υπογραφής πήρα ένα μήνυμα ότι προς το παρόν παγώνει».

Έπειτα όπως διηγείται η ίδια στον Νίκο Κοκλώνη δεν είχε κάποια νέα ενημέρωση για το τι επρόκειτο να γίνει τελικά. Θα είχε νέα από την παραγωγή μέσα σε δύο- τρεις εβδομάδες, όπως της είπαν. Σύμφωνα με την ίδια κάτι τέτοιο δε συνέβη, γεγονός που την δυσαρέστησε ιδιαίτερα.

«Μπήκα ξαφνικά σε μια διαδικασία δύο – τρεις εβδομάδες να περιμένω ενημέρωση από την παραγωγή. Ήμουν είκοσι μέρες σε αναμονή, με “παγωμένο” πρόγραμμα, ώσπου ξαφνικά έμαθα από τρίτο άτομο ότι οι νέοι παίκτες έχουν ξεκινήσει για το παιχνίδι. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ενώ εγώ υπήρξα πολύ συνεπής και ήμουν σε αναμονή και έκανα όλα όσα χρειάζονταν, δεν εξέλαβα την ίδια συνέπεια από τους άλλους».

Επιθυμία της ίδιας ήταν να την ενημερώσουν από την πρώτη στιγμή που γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί, ώστε να την αποδεσμεύσουν από όλο αυτό και να μην περιμένει άσκοπα μία απάντηση.

Ο σύζυγός της που είναι δικηγόρος είπε από την πλευρά του υποστηρίζοντας τα νομικά συμφέροντα της γυναίκας του: «Έκανα μια επικοινωνία εγώ κατευθείαν με την παραγωγή. Τους έκανα κάποιες ερωτήσεις για το πώς και γιατί. Και να μην έχει υπογραφεί μια γραπτή συμφωνία, έχει γίνει μια προφορική συμφωνία, την οποία αυτοί παραβίασαν. Τους έδωσα τη δυνατότητα να το επιλύσουμε φιλικά, αλλά όπως είδα δεν έχουν ακόμα τη φιλική διάθεση να έρθουν να συζητήσουμε και να τους κάνω κάποιες προτάσεις και να μου πουν και τι έγινε. Δεν έχω δει αυτή τη διάθεση και γι’ αυτό θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον τους».

Πηγή: ladylike.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι είπε! Η ξεκαρδιστική ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου για το «Power of Love» (video)

Πυρά κατά Ελένης Μενεγάκη: «Ήταν η πιο δυσάρεστη στιγμή που έχω περάσει στην τηλεόραση» (video)

Xαμός στο διαδίκτυο με την επική τούμπα της Νέτα στη σκηνή (Βίντεο)