Ο αδερφός της Μέγκαν Μάρκλ ζητά από τον Χάρι να ακυρώσει τον γάμο

«Πονοκέφαλο» στον Χάρι και την Μέγκαν Μάρκλ δύο εβδομάδες πριν παντρευτούν προκαλεί ο αδερφός της ηθοποιού, καθώς, με χειρόγραφη επιστολή του προς τον πρίγκιπα, που αποκαλύπτει το In Touch, ζητά να ακυρωθεί ο γάμος!

Ο Τόμας Μάρκλ ο νεότερος., ετεροθαλής αδερφός της νύφης από τον πρώτο γάμο του πατέρα της, γράφει στον «γαλαζοαίματο»: «δεν είναι πολύ αργά, η Μέγκαν Μάρκλ σίγουρα δεν είναι η σωστή γυναίκα για σένα. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται σαφές ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία των βασιλικών γάμων. Είμαι μπερδεμένος που δεν βλέπεις την πραγματική Μέγκαν που βλέπει όλος ο κόσμος. Αυτή η προσπάθειά της να υποδυθεί την πριγκίπισσα σαν μια πρωτοκλασάτη ηθοποιός του Χόλλυγουντ, έχει παλιώσει».

Μάλιστα, ο 51χρονος, που δεν είναι καλεσμένος στον γάμο και έχει να δει την αδερφή του από το 2011, δεν κρύβει την δυσφορία του που δεν πήρε προσκλητήριο και, επικρίνοντάς την, καταλήγει: «είναι εμφανές ότι αυτή η μικρή φήμη που κέρδισε της έχει φουσκώσει τα μυαλά, και την έχει μεταμορφώσει σε μια ρηχή, ματαιόδοξη γυναίκα που θα σας γελοιοποιήσει».

Για την ιστορία, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Μέγκαν με τον Χάρι, ο Τόμας δεν έχει σταματήσει τα «πυρά» εναντίον της, ενώ προ μηνών συνελήφθη καθώς, σε κατάσταση μέθης, απείλησε με πιστόλι μία γυναίκα.

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξετρελαμένος ο Χάρι! Τα φιλιά και οι αγκαλίτσες με την Μέγκαν (φωτο)

Σοκ στη Βρετανία – Έστειλαν λευκή σκόνη στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Είναι έγκυος η Μέγκαν; Χαμός με δημοσιεύματα που θέλουν την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι να περιμένει παιδί! (video)