Πρωτοφανές επεισόδιο: Άγριος καυγάς και ξύλο στο καφενείο της Βουλής

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνίστρια της κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου συνέβη στο καφενείο της Βουλής. “Του έφερα το τηλέφωνο στο κεφάλι” δήλωσε η ίδια μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για συνεργάτη της Ένωσης Κεντρώων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά από λεκτικό διαπληκτισμό με πρώην συνεργάτη της, “άρπαξε μια καρέκλα και άρχισε να τον χτυπάει”. Μετά από λίγο, κι ενώ ήδη οι φωνές της είχαν προσελκύσει την προσοχή της Φρουράς, η βουλευτής συνέχισε να τον χτυπάει -γεγονός που επιβεβαιώνει και η ίδια- με το …κινητό της τηλέφωνο.

Όπως εξήγησε η ίδια, αιτία του καυγά ήταν η άδεια εισόδου του στην Βουλή αφού στο παρελθόν είχε κάνει χρήση του ονόματός της για να αποκτά είσοδο στο Κοινοβούλιο. Η ίδια είπε πως είχε εξηγήσει στον Φρούραρχο πως δεν του δίνει άδεια, ενώ κάλεσε το Γραφείο Τύπου της Βουλής να εξηγήσει με ποια ιδιότητα χορήγησε τελικά την πολυπόθητη άδεια εισόδου στην Βουλή σήμερα. “Να μου πουν, είναι δημοσιογράφος; Που δουλεύει;” τόνισε η Θ. Μεγαλοοικονόμου.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του Φρουράρχου για να λήξει το επεισόδιο και να απομακρυνθεί ο πρώην συνεργάτης της Ένωσης Κεντρώων.

Τον Ιανουάριο του 2018 η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων είχε ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, ανεξαρτητοποιήθηκε και στη συνέχεια προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με πληροφορίες από Capital.gr και “τα Νέα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε ζωντανά – «Σύγκρουση» στη βουλή για τη Novartis

Υπόμνημα Αβραμόπουλου για Novartis: «Κανένα στοιχείο εναντίον μου»

Βορίδης για Novartis: «Γκρεμίστηκε η άθλια και κακότεχνη σκευωρία της κυβερνητικής πλειοψηφίας»