Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Παναθηναϊκός: Κέρδισε για 3η φορά τον ΠΑΟΚ και έγραψε ιστορία

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το «PAOK Sports Arena», επικρατώντας του ΠΑΟΚ, κάνοντας το 3-0 στη σειρά των ημιτελικών και πλέον ετοιμάζεται για τους τελικούς, ισοφαρίζοντας μια ιστορική επίδοση.

Με τη νίκη στο Game 3 των ημιτελικών η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έφτασε στο 31-0 στην φετινή σεζόν, μετρώντας 26-0 στο πρωτάθλημα και 5-0 στα πλέι οφ (2-0 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και 3-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ). Σε περίπτωση δε, που επικρατήσει και στο Game 1 των τελικών, τότε ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο 32-0 και θα έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ σε μία σεζόν!

Έτσι, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν την επίδοση του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-11, τότε που οι Πειραιώτες μέτρησαν 31-0 στο πρωτάθλημα (26-0 στην κανονική διάρκεια, 2-0 τον Κολοσσό Ρόδου και 3-0 κόντρα στον Άρη). Την σεζόν εκείνη, όμως, το αήττητο των Πειραιωτών έλαβε τέλος στο Game 1 των τελικών του πρωταθλήματος, κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 70-75 και εν συνεχεία έχασαν το πρωτάθλημα με 3-1 νίκες.

Το αήττητο του «τριφυλλιού», μάλιστα, στο πρωτάθλημα φτάνει στο 33-0, συνυπολογίζοντας και τις 2 νίκες στους τελικούς του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League της σεζόν 2016-17 σε τέταρτο και πέμπτο τελικό, αντίστοιχα, κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοβαρό τροχαίο για τον Νικ Καλάθη στην Κηφισιά

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης για τις τελικές συζητήσεις

Σκίζει η ελληνική ιστιοπλοΐα – «Ασημένιοι» στην Βουλγαρία Μάντης-Καγιαλής