«Σφάζονται» στο Κίνημα Αλλαγής: Με διαγραφές απειλεί η Φώφη – Η απάντηση Θεοδωράκη

Το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για «εκλογές τώρα», προκάλεσε μια ακόμη διαφοροποίηση από το Ποτάμι, το οποίο δήλωσε αντίθετο με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε αυστηρό τόνο είπε –μιλώντας στο protothema.gr– πως δεν θα ανεχτεί άλλο προσωπικές στρατηγικές.

Μάλιστα, δε δίστασε να προειδοποιήσει με διαγραφές, λέγοντας με νόημα πως «θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά μας».

«Το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν δέχονται εντολές από κανέναν» ήταν η αυστηρή απάντηση από το Ποτάμι.

Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε η ΔΗΜΑΡ, η οποία κάλεσε τις δύο πλευρές να εκφράσουν τις διαφωνίες τους στα όργανα του κόμματος και όχι δημοσίως.

«Οι διαφορετικές προσεγγίσεις αντιμετωπίζονται με συλλογικές διαδικασίες και τακτικές συνεδριάσεις των οργάνων του Κινήματος Αλλαγής. Τα όποια προβλήματα δεν λύνονται με δημόσιες αντιπαραθέσεις» αναφέρει σε άτυπη ενημέρωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν στην τοποθέτησή του για το θέμα και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος είπε με νόημα πως «όσοι από μας αλληθωρίζουν, να πάνε εκεί που κοιτάνε».

Το κλίμα, πάντως, είχε αρχίσει να μυρίζει… πυρίτιδα, πριν από λίγες μέρες όταν σε εκδήλωση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, έδωσαν το παρών κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Παππάς, Παπαδημούλης, Βούτσης, Ξυδάκης).

Πηγή: star.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό ο Τάσος Μαντέλης

Κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη για τους παιδικούς σταθμούς

Ο Κατσίκης για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας