“Τρελός” οπαδός της Μάντσεστερ έκανε τατουάζ τον… Κάριους (Εικόνα)

Ο Κάριους με τις γκάφες του επισκίασε την τρίτη σερί κατάκτηση του κυπέλλου Πρωταθλητριών της Ρεάλ, αφού όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί του. Από την πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα μέχρι έναν “τρελό” οπαδό της Γιουνάιτεντ που τον έκανε τατουάζ!

Ο Μπέιλ σκόραρε δύο γκολ, ο Ρονάλντο είπε πως θα φύγει, η Ρεάλ έγραψε ιστορία, όμως όλος ο κόσμος ασχολείται με τον Λόρις Κάριους και το δράμα που έζησε με τις απανωτές γκάφες στον τελικό του Champions League.

Από την πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα, μέχρι απλός κόσμος δεν άντεξε το… τρολάρισμα προς τον Γερμανό και άνοιξε μια… αγκαλιά για εκείνον στα κοινωνικά δίκτυα, για να τον “προστατέψει” από τους haters και τα τρολ. Κανείς, όμως, δεν έκανε αυτό που τόλμησε ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο sportbible αναρτήθηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ένας “Διάβολος”… χτύπησε στο πόδι του τα εξής λόγια: “Ο Κάριους είναι θρύλος 26-05-2018” .

Το συγκεκριμένο “τρολάρισμα” ήταν απ’ τα κορυφαία προς τον 24χρονο, αφού ο οπαδός της ομάδας του Μουρίνιο θέλησε να τον “ευχαριστήσει” τον Κάριους που έβαλε το… χεράκι του για να μην άνοιξε η ψαλίδα στα ευρωπαϊκά μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων.

ΙΔΟΥ Η PHOTO ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK:

Πηγή: contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απαρηγόρητος ο Κάριους: «Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα…»

Φεύγει από τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο; «Κάτι θα συμβεί και θα σας το πω σύντομα»

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ, 3-1 τη Λίβερπουλ – Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις (Vid)