30 και πλέον θρυλικές Ferrari έρχονται στην Ελλάδα

Οι ιδιοκτήτες 30 και πλέον θρυλικών αυτοκινήτων, μαζί με τις οικογένειές τους, θα επισκεφτούν για πρώτη φορά την Ελλάδα.

Πλησιάζει ο καιρός για μια πολύ μεγάλη εκδήλωση στην Ήπειρο και στην Κέρκυρα. Με την ευκαιρία της συμπλήρωση 70 ετών της Ferrari το 2017, θα έρθει στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, “Passione Rossa”.

Οι ιδιοκτήτες 30 και πλέον θρυλικών αυτοκινήτων, μαζί με τις οικογένειές τους, θα επισκεφτούν για πρώτη φορά την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Γιάννενα και το Μέτσοβο (8-9-10 Ιουνίου) και την Κέρκυρα (11-12 Ιουνίου), όπου θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις (με την ελεύθερη συμμετοχή του ευρύ κοινού) που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία των άνω δυο πόλεων.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, ενώ ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις έχει δείξει και το Club ιδιοκτητών Ferrari στην Αθήνα.

Το Club FERRARI “Passione Rossa” ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρός του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club (500 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το Club εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα FERRARI είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Fabio Barone, είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο καθότι είναι κάτοχος δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Speed Records). Συγκεκριμένα, με την Ferrari 458 Italia έχει διανύσει, με το μικρότερο δυνατό χρόνο, το Transfagarasan Highway (στην Ρουμάνια το έτος 2015) που θεωρείται ο πιο ωραίος δρόμος του κόσμου και το Tienmen Mountain Road (στην Κίνα το έτος 2016), που θεωρείται ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου, με 99 στροφές, σε 1.800μ ύψος και χωρίς κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα (στηθαίο ασφαλείας)…

Πηγή: driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Σκόπελο η βασίλισσα του Μπαχρέιν και ο ισχυρός άνδρας της Ferrari

Στα Paradise Papers και ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 Λούις Χάμιλτον

Απίστευτο – Έτρωγε κέικ και «μπουκωμένη» σχολίαζε αγώνα στην ΕΡΤ! (video)