“Βόμβα” από γραμματέα των ΑΝΕΛ: Έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις αν θα έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στην Βουλή (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε καλεσμένος ο γραμματέας των ΑΝΕΛ Θύμιος Δρόσος και μίλησε για την συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες για το Σκοπιανό, αλλά και για την υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Δημήτρη Καμμένο και την διαγραφή του από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο κ. Δρόσος, αφού επανέλαβε την “πάγια και σταθερή θέση των ΑΝΕΛ στο όχι στον όρο “Μακεδονία” και σε αυτήν θέση επιμένουμε”, είπε ότι “αν έρθει αυτή η συμφωνία,  γιατί διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις δι’αυτού, θα την καταψηφίσουμε”.

“Η συμφωνία για να ισχύσει πρέπει να κυρωθεί από την ελληνική Βουλή και για να συμβεί αυτό χρειάζονται σημαντικά στάδια έως ότου υπάρξει η τελική εκδοχή”, τόνισε.

Για την αποπομπή του κ. Δημήτρη Καμμένου από τους ΑΝΕΛ, ο κ. Δρόσος είπε ότι ο αντιπρόεδρος της Βουλής “καταστρατήγησε την ομόφωνη απόφαση του κόμματος για την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας και όπως ήταν επακόλουθο επήλθε η διαγραφή του από το κόμμα”.

Δείτε όλα όσα είπε ο γραμματέας των ΑΝΕΛ το βράδυ της Δευτέρας στον Άκη Παυλόπουλο. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 18ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σεισμός» στους ΑΝΕΛ: Μαζικές παραιτήσεις στελεχών στη Μακεδονία – «Επίθεση» κατά Καμμένου

«Όπως μας ταΐζετε εσείς τόσο καιρό»: Πέταξαν σανό στα γραφεία των ΑΝΕΛ (Βίντεο)

«Βράζουν» στην Κρήτη: Αποδοκίμασαν στελέχη των ΑΝΕΛ στα Χανιά (Βίντεο)