Διαμαρτυρίες έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό στην Τούμπα

Διαμαρτυρίες έξω από το Πολιτιστικό κέντρο Τούμπας όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα οφέλη της συμφωνίας για το Σκοπιανό, θα πραγματοποιήσουν πολίτες και φορείς της Θεσσαλονίκης, καθώς και οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Στις 19.00, το «Κίνημα ΣφυρίΖΩ» καλεί τους Θεσσαλονικείς να διαδηλώσουν ειρηνικά κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας για να παρουσιάσει τα οφέλη της συμφωνίας των Πρεσπών. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε μέσω Facebook και ήδη εκατοντάδες χρήστες έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Η εν λόγω εκδήλωση προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας. Με ανακοίνωσή του ο συγκεκριμένος σύνδεσμος ενημερώνει τους διοργανωτές της εκδήλωσης ότι δεν πρόκειται «να λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα».

Ο συντάκτες της ανακοίνωσης ξεκαθαρίζουν, ακόμη, ότι δεν θα επιτραπεί σε ακραία στοιχεία και μέλη εθνικιστικών και φασιστικών οργανώσεων να καπηλευτούν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αντίδρασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παοκτσήδες σε Συριζαίους για την εκδήλωση της Τούμπας: Θα σας υποδεχτούμε όπως σας αρμόζει!

Εκπληκτικό: Χορευτές σχηματίζουν την Μακεδονία με τα σώματα τους στην Έδεσσα (Βίντεο)

Έκτακτα μέτρα για τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ – Σε κατάσταση επιφυλακής η ΕΛ.ΑΣ.