Δ. Καμμένος: “Η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις”

Καμμένος

O ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος δήλωσε σήμερα ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ «η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις».

Ο Δημήτρης Καμμένος επανέλαβε ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ είχαν συζητήσει για πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας ωστόσο κάποιοι βουλευτές μεταπειστήκαν.

«Υπήρχαν διαφωνίες και κάποιοι μεταπείστηκαν» τόνισε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ προσθέτοντας ότι υπήρχαν επιχειρήματα σε σχέση με την οικονομία.

«Αν θα πάρει τη συμφωνία  για το χρέος η Ελλάδα συνδυάστηκε, με το εάν θα παραχωρήσουμε το «Μακεδονία» εξήγησε ο Δημήτρης Καμμένος.

Οπως είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ, που δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανακόπουλος: «Η Ελλάδα γίνεται ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης στην Πεντέλη – Κρυβόταν σε σπίτι φίλου του

ΑΚΟΜΑ: Γεννηματά: «Δεν υπάρχουν αυταπάτες, ο Τσίπρας τους βάπτισε Μακεδόνες»