Δ. Μάρδας στις Παρεμβάσεις: Η πρακτική του κ. Λαζαρίδη επιτρέπει να ακούγονται όλες οι υποθέσεις

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Μάρδας Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου.

Ο κ. Μάρδας αναφερόμενος στις κατηγορίες της κυβέρνησης προς τον κ. Λαζαρίδη και την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ και απαντώντας στην ερώτηση του Άκη Παυλόπουλου αν υπάρχουν υπόνοιες ότι ο πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων “εκτελεί” σχέδιο συμφερόντων επιχειρηματιών αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι “κατά την άποψη του αξιοπρεπείς είναι ένας πολιτικός που διαφωνεί με τον χώρο που βρίσκεται και θέλει να φύγει, φεύγει και από την Βουλή. Αν ο κ. Λαζαρίδης ακολουθούσε την συγκεκριμένη οδό, σύμφωνα με την συνείδηση του, δεν θα ακουγόταν τίποτα. Από την στιγμή που δεν παραδίδει την έδρα του, τότε οι όποιες υποθέσεις ακούγονται θα πρέπει να αποδειχθούν ή να διαψευσθούν. Πάντως μένει ανοικτό το ζήτημα”.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Μάρδας στον Άκη Παυλόπουλο το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουνίου. Η τοποθέτηση του ξεκινάει μετά το 18:40ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Καμμένος «απαντάει» με… Μαρινάκη στην ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη

Νέα «σφαλιάρα» στους ΑΝΕΛ: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γιώργος Λαζαρίδης

Δημήτρης Καμμένος: «Τσίπρας και Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση»