Εξοργίζει η μητέρα από τη Λέρο: “Δεν πιστεύω ότι κάναμε κάτι κακό”

Λέρος

Φρίκη έχει προκληθεί στο πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τους ίδιους τους γονείς τους, στο νησί της Λέρου.

Οι δύο γονείς, κρίθηκαν χθες προσωρινά κρατούμενοι, αφού παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους και μάλιστα ότι το απολάμβαναν κιόλας.

Οι γονείς-τέρατα δεν δίστασαν μάλιστα να πουν ότι βίαζαν τα δυο παιδιά τους και σταματούσαν μόνο όταν εκείνα έβαζαν τα κλάματα.

Δεν κάναμε κάτι κακό!
Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα φέρεται να είπε η μητέρα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

«Η μητέρα είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει βγάλει το δημοτικό. Πιστεύω ότι δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του κακουργήματος», είπε αρχικά ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί.

«Αισθανόταν πως έκανε κάτι που δεν έπρεπε να το ξέρει ο γείτονας. Δεν πίστευε πως έκανε κάτι κακό», τόνισε στη συνέχεια ο δικηγόρος Εμμανουήλ Χατζηάμαλλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Epsilon.

«Η μητέρα και ο πατέρας των άτυχων παιδιών δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως ο καθένας μας» ανέφερε ο δικηγόρος, ο οποίος επεσήμανε ότι πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτό το αδιέξοδο των παιδιών.

«Δεν πρέπει κανείς να σιωπά σε τέτοια περιστατικά σκληρής βίας», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ με νεκρό βρέφος στο Κερατσίνι – Φρουρούμενη η μητέρα στο νοσοκομείο!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Με έδερνε συνέχεια όταν ήμουν μικρός»: Στον ανακριτή ο 26χρονος πατροκτόνος

ΑΚΟΜΑ: Σοκ στην Κρήτη – Μαθητής αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα