Η Ντορέττα απαντάει στη Λυκουρέζου για το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη (video)

Ντορέττα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασε το κατώφλι του “Happy Day” το πρωί της Παρασκευής και κουβέντιασε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα. Τι γίνεται όμως με τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ; Θα συνεχίσει στο κανάλι;

«Κάνουμε το Survivor Πανόραμα, το οποίο θα τελειώσει στα μέσα Ιουλίου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι. Μιλάω με τον ΣΚΑΪ μιας και είναι το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι και έχει προτεραιότητα, να δούμε αν και τι θα μπορέσουμε να κάνουμε του χρόνου και θα δούμε. Η σύμβασή μου είναι με την εκπομπή και μέσα στη σεζόν άλλαξε πολλές φορές, αλλού ξεκινήσαμε, αλλού συνεχίσαμε, άλλο κάναμε και τώρα κάνουμε άλλο. Κάθε φορά πάει με την εκπομπή.

Σίγουρα θέλω να είναι κάτι μέσα στο οποίο θα έχω τη δυνατότητα να είμαι ο εαυτός μου, κάτι που να έχει σίγουρα πολύ αυθορμητισμό, αυτοσχεδιασμό, χιούμορ. γιατί και το Πανόραμα είναι πολύ συγκεκριμένο format που έχει να κάνει αποκλειστικά με το Survivor.

Αν δεν καταφέρουμε με τον ΣΚΑΪ να βρούμε ένα πρότζεκτ στο οποίο να συμφωνούμε και οι δύο για το πώς θα είναι και τι θα είναι, επαγγελματίας είμαι, θα μιλήσω και με άλλα κανάλια για να δω τι θα κάνουμε του χρόνου».

Πρόσφατα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αναφερόμενη στην θεατρική μεταφορά της ταινίας Μαριχουάνα Stop και στο πρόσωπο που θα ήθελε να υποδυθεί το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη, δήλωσε: «Από τότε που άκουσα ότι θα γίνει αυτό το έργο, ένα κορίτσι μου ήρθε στο μυαλό. Δεν την ξέρω προσωπικά, είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Το είχα πει και στον Γιώργο Βάλαρη. Δεν θέλω να θίξω τη Ντορέττα ή κάποιον άλλο, αλλά πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα έχει μια φρεσκάδα, μια ομορφιά, μου θυμίζει τη μάνα μου λίγο στον «αέρα», είναι και όμορφη είναι και Θεσσαλονικιά. Μακάρι να σκίσει η Ντορέττα και να τα πάει πολύ, αλλά εγώ ήθελα την Κωνσταντίνα Κομμάτα».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, λοιπόν, όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, απάντησε: «Δεν με στεναχώρησε, αυτή είναι η γνώμη της Μαρίας Ελένης και τη σέβομαι, απλά επειδή εγώ προτιμώ να λέμε πράγματα αφού δούμε κάτι, πιστεύω ότι εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε. Πιστεύω ότι αυτό είναι και μια πρόκληση, μιας και έχει αυτή τη γνώμη η Μαρία Ελένη, να φτάσουμε με το καλό να ανέβει η παράσταση για να δω πώς θα το δει και θα το αντιληφθεί, να είμαι όσο καλύτερη μπορώ. Δεν θα πάμε να μιμηθούμε τη Ζωή Λάσκαρη, ούτως ή άλλως, αλλά εύχομαι τελικά το αποτέλεσμα να την κάνει να αλλάξει γνώμη».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Ανδρέα Μικρούτσικου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κώστας Ευριπιώτης μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του

ΑΚΟΜΑ: Power of Love: Αγωγή 1.000.000 ευρώ από την Γκαμπριέλα!