Θα παραμείνει η Χατζηβασιλείου στον Alpha; «Για να μείνει στον σταθμό θέλει να διασφαλίσει…» (video)

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το τηλεοπτικό της μέλλον αναφέρθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής “Επιτέλους σαββατοκύριακο”.

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αν και γράφτηκε ότι τελικά έδωσε τα χέρια με τον Alpha για την επόμενη σεζόν, η ίδια στο στενό της περιβάλλον δεν το επιβεβαιώνει, αντιθέτως το διαψεύδει. Όχι ότι δεν θα παραμείνει στον Alpha, ότι δεν έχει κλείσει ακόμα. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι της έχει γίνει προσέγγιση από άλλα δύο κανάλια.

Εκείνη για να μείνει στον σταθμό θέλει να διασφαλίσει, όπως λέει το περιβάλλον της, κάποια πράγματα. Δεν έμεινε και πάρα πολύ ευχαριστημένη τη σεζόν που πέρασε. Σου λέει “εγώ είμαι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του σταθμού, κάνω νούμερα, φέρνω διαφήμιση και με θεωρείτε πολύ σίγουρη και με πάτε ότι μέρα κι ότι ώρα σας βολεύει”.

Κι όταν είσαι ένα πρόσωπο τόσο δημοφιλές, που το Πάμε Πακέτο μπαίνει και στο τοπ 10 της τηλεθέασης, θέλει να διασφαλίσει την ώρα της και προφανώς και κάποια άλλα πράγματα. Γιατί μπορεί να πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί την αμοιβή της, τους συνεργάτες της. Πάντως, και στο ΟΚ που είχε δώσει συνέντευξη πριν από δύο εβδομάδες είχε απαντήσει ευθαρσώς ότι ουσιαστικά το Πακέτο είναι δικό της και το πάει όπου θέλει», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από τον Alpha – Ποια γνωστή τηλεοπαρουσιάστρια φεύγει από το κανάλι της Κάντζας (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Θύελλα» αλλαγών στο EPSILON – Εκτός σταθμού οι περισσότεροι παρουσιαστές!

ΑΚΟΜΑ: Θα βρεθεί εκτός ΑΝΤ1; Τα «καρφιά» του Χάρη Χριστόπουλου με αφορμή το «Game of Love»!