Μπακογιάννης για άδεια Κουφοντίνα: “Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Κάνε μια απεργία πείνας!”

Μπακογιάννης

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook o Κώστας Μπακογιάννης, ισχυριζόμενος ότι το μόνο που πρέπει να κάνουν οι κακοποιοί για να περάσουν για μερικές ώρες τις πόρτες της φυλακής είναι «μια απεργία πείνας».

«Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια “απεργία πείνας” ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται» έγραψε το πρωί της Τρίτης ο Κώστας Μπακογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είχε αντιδράσει έντονα και παλαιότερα, όταν είχαν γίνει γνωστό ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα λάβει άδεια. Το Νοέμβριο του 2017, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε τονίσει ότι πρόκειται για έναν κατά «συρροή δολοφόνο, ο οποίος για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει και δεν μετάνιωσε ποτέ».

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα άδεια – Βγήκε σήμερα από την φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απόδραση τριών επικίνδυνων Αλβανών από το Α.Τ. Αργυρούπολης

ΑΚΟΜΑ: Στη φυλακή 8 από τους 11 αντιεξουσιαστές που συνελήφθησαν για επίθεση στα Εξάρχεια