Νέα ζωή για την Αρναούτη μετά το τροχαίο με τον Παντελίδη

Το κορίτσι που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο με τραγικό τρόπο, καθώς ήταν συνεπιβάτισσα στο μοιραίο τζιπ όπου βρήκε πρόωρα και άδικα τον θάνατο ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, παίρνει τώρα θέση μπροστά από τις κάμερες!

Η Μίνα Αρναούτη γυρίζει σελίδα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω τις δύσκολες μέρες που πέρασε στα ψυχρά δωμάτια των νοσοκομείων και τη διαμάχη με την οικογένεια του τραγουδιστή, καθώς σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θα έχει μια θέση στο πάνελ της νέας εκπομπής «Αποκαλύψεις» με παρουσιάστρια τη Νένα Χρονοπούλου.

Το lifestyle μαγκαζίνο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 13.00 από το «Νέο Κανάλι» του Φιλίππου Βρυώνη και η όμορφη Μίνα, που μέχρι πριν από το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 εργαζόταν ως υπάλληλος υποδοχής σε νυχτερινά μαγαζιά, θα αναλάβει τώρα δράση στην τηλεόραση δίπλα στους έμπειρους δημοσιογράφους του πάνελ των «Αποκαλύψεων» Θάνο Μακρογαμβράκη, Ρενέ Σαραντινού, Διονυσία Ζαπατίνα και Τζώρτζια Συρίχα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Μίνα αποτελεί προσθήκη της τελευταίας στιγμής στην ομάδα -που έχει ήδη φωτογραφηθεί για το τρέιλερ της εκπομπής χωρίς εκείνη-, καθώς μόλις χθες εθεάθη στις εγκαταστάσεις του σταθμού για να κουβεντιάσει τα της συνεργασίας της. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο ρόλος της 31χρονης Μίνας στην ομάδα, όμως η Νένα Χρονοπούλου έχει έναν μοναδικό τρόπο να «αγκαλιάζει» τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται και το ίδιο αναμένεται να κάνει με την αρχάρια στα τηλεοπτικά δρώμενα Μίνα!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι η κοπέλα που κατάγεται από τη Μυτιλήνη ήρθε πριν από κάποια χρόνια στην Αθήνα με όνειρο να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να το κάνει πραγματικότητα. Η εμφάνισή της στην TV, λοιπόν, θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη νεαρή γυναίκα, που μετά το τραγικό συμβάν ανέβηκε τον δικό της γολγοθά.

Η Μίνα, ύστερα από δεκατρία (!) χειρουργεία -το τελευταίο το έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο- και ατέλειωτες μέρες νοσηλείας σε δωμάτια νοσοκομείων, θέλει να αφήσει όσα τραγικά συνέβησαν στο παρελθόν και να κοιτάξει μπροστά, αρχής γενομένης από την καριέρα της.

Θέλει να ξεχάσει

Την ίδια ώρα, θέλει να αφήσει πίσω της και την έντονη κόντρα της με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, η οποία ακόμα και σήμερα που η υπόθεση έχει κλείσει για τη Δικαιοσύνη υποστηρίζει ότι ο Παντελής τους δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ που τον οδήγησε στον θάνατο. Όπως αποκάλυψε η κοπέλα στην τελευταία από τις δύο συνεντεύξεις που έχει δώσει μέχρι τώρα για την υπόθεση, η οικογένεια Παντελίδη τής έχει στείλει αγωγή αποζημίωσης, στην οποία της ζητά 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση. «Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης πρέπει να σεβαστούν την ελληνική Δικαιοσύνη.

Υπάρχει επίσημο πόρισμα. Τι άλλο να πω; Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου η οικογένεια του Παντελίδη. Ούτε εγώ μαζί τους. Μου έχουν στείλει αγωγή αποζημίωσης, στην οποία μου ζητάνε 84.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση, και μου έχουν κάνει και μήνυση. Αυτή την επικοινωνία έχουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Εμείς» της Χριστίνας Λαμπίρη τον περασμένο Μάρτιο.

Σημειώνεται ότι η Μίνα έχει δεχτεί και εξακολουθεί να δέχεται «πόλεμο» από πολλούς θαυμαστές του αδικοχαμένου τραγουδιστή, οι οποίοι ειδικά τον πρώτο καιρό μετά το τραγικό συμβάν τής επιτίθεντο φραστικά, ακόμη και με χυδαίους χαρακτηρισμούς στα κοινωνικά δίκτυα, όπου εκείνη είναι ιδιαιτέρως ενεργή.

Πηγή: Espresso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη μετά το πόρισμα Παντελίδη: «Σπίτια σας τώρα!»

Τροχαίο Παντελίδη – Η συγκλονιστική περιγραφή της Μίνας Αρναούτη για τα τελευταία λεπτά πριν την πρόσκρουση (video)

Όσα αποκάλυψε η Αρναούτη για τη «λέσχη», τα χρήματα που έπαιξε ο Παντελίδης και το μοιραίο δυστύχημα