Ξάφνιασε την Μπάρμπα η Σκορδά: «Επειδή δεν θέλω να ακούγονται πράγματα…» (video)

Βάνα Μπάρμπα

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να συζητήσει με την καλεσμένη της Βάνα Μπάρμπα την πρόσφατη δήλωση της πως εγκαταλείπει το θέατρο.

«Με γεμίζει να αισθάνομαι χρήσιμη. Όλα τα άλλα τα έχω κάνει, είμαι γεμάτη. Έχω σταματήσει από το θέατρο. Με ενδιαφέρει το κομμάτι της πολιτικής. Είναι το μεγάλωμα. Οι ανάγκες αλλάζουν. Όλο το άλλο κομμάτι έχει κλείσει. Ήταν υπέροχο. Μου έδωσε πολλά. Έζησα τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα αυτά και είμαι και πολύ τυχερή που απέχω από όλο αυτό το δύσκολο κομμάτι που υπάρχει πια.

Έχουμε περάσει τεράστια οικονομική κρίση, η τηλεόραση έχει διαλυθεί. Λίγα πράγματα στάθηκαν και αντέχουν με μεγάλο κόπο. Όλοι ξέρουμε τι έχουμε περάσει. Τα μεγαλύτερα κανάλια καταστράφηκαν. Κάποια άλλα άντεξαν. Κάποια άλλα αλλάζει η μπάλα. Εγώ είμαι ουσιαστικά αισιόδοξη και οπτιμίστρια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και πάλι η ελληνική τηλεόραση θα κάνει ωραία πράγματα. Αλλά περάσαμε μια λαίλαπα», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα υποστηρίζοντας πως ίσως η πολιτική επειδή είναι η ενασχόληση με τα κοινά να την ενδιέφερε πάντα περισσότερο από το θέατρο και έτσι η κουβέντα πήγε αλλού.

Παρόλα αυτά η Φαίη Σκορδά θέλησε να ολοκληρώσει το θέμα, αναφερόμενη και στο καρφί του ηθοποιού Σταύρου Νικολαΐδη ο οποίος είχε αναφέρει στα social media: «Όχι ρε γαμ…, μετά τον Daniel Day Lewis σταματάει και η Βάνα Μπάρμπα την υποκριτική…», αλλά και στις δηλώσεις του πως η Βάνα Μπάρμπα ενοχλήθηκε και του τηλεφώνησε να παραπονεθεί.

«Να επανέλθω σε κάτι διότι δεν θέλω και να ακούγονται πράγματα, επειδή γνωριζόμαστε και χρόνια…» ξεκίνησε να λέει η Φαίη Σκορδά.

«Τι έγινε πάλι; Είπα κάτι άλλο;» ξαφνιάστηκε η Βάνα Μπάρμπα, αλλά η παρουσιάστρια την καθησύχασε πως, άλλος ήταν εκείνος που έχει πει και συγκεκριμένα ο συνάδελφος της…

«Εγώ είμαι υπέρ του χιούμορ. Θεωρώ ότι το χιούμορ είναι χαρακτηριστικό των ευφυών ανθρώπων. Το βρίσκω πολύ έξυπνο και όμορφο και μπράβο του. Δείχνει ότι έχει ευφυΐα. Όχι ρε παιδιά, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Μπορεί κάποια στιγμή να του είπα, αλλά δεν γκρίνιαξα», απάντησε η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμπάρι δεν πήραμε! Ο Ησαΐας Ματιάμπα έγινε πατέρας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χωρισμός-βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Ποιο πολύ γνωστό ζευγάρι χωρίζει; (pic)

ΑΚΟΜΑ: Αυτή η γιαγιά είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Φουρέιρα (Απολαυστικό βίντεο)