Οι πρώτες δηλώσεις – Συντετριμένη η Άβα Γαλανοπούλου μετά τη πρώτη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της (video)

Γαλανοπούλου

Λύγισε μπροστά στις κάμερες η Άβα Γαλανοπούλου κατά την έξοδό της από το δικαστήριο της Λάρισας, αφότου διεκόπη το Τριμελές Εφετείο για τη δίκη της πολύκροτης υπόθεση απάτης από τον πρώην σύντροφό της.

Η ηθοποιός βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες αντιμέτωπη με τον πρώην σύντροφό της τον οποίο κατηγορεί ότι της έχει καταχραστεί 1.200.00 ευρώ. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για έναν λογιστή από το Βόλο ο οποίος έχει οικογένεια και παιδιά ενώ παράλληλα είχε δεσμό με την Άβα Γαλανοπούλου και της υποσχόταν να περάσουν μαζί μια όμορφη ζωή ενώ της είχε ζητήσει να του εμπιστευτεί τα χρήματά της, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ηθοποιού. Το ζευγάρι ήταν μαζί μέχρι το 2006 που έγινε γνωστή η απάτη ενώ η σχέση τους διήρκησε 7 χρόνια.

Η Άβα είναι καταβεβλημένη ψυχολογικά γιατί στην υγεία της είναι καλύτερα, και όπως ανέφερε όλες της οι ελπίδες έχουν εναποτεθεί στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη και στη Θεία Δίκη πιστεύω πολύ, αλλιώς δεν έχω άλλο λόγο να ζω. Πιστεύω στο δίκαιο γι’ αυτό ακολούθησα αυτό το δρόμο. Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Το χρωστάω και στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και σε όλους όσους έχω διαλύσει. Όλους αυτούς και τους φίλους μου που μου στέκονται τόσο πολύ, αλλά κυρίως τους γονείς μου τους διέλυσα. Θέλω να πιστεύω ότι το δίκιο θα επικρατήσει», δήλωσε η ηθοποιός στην κάμερα με το δικηγόρο της, Δημοσθένη Πέππα, να παρακαλάει τους δημοσιογράφους να την αφήσουν να ξεκουραστεί.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απάντηση Ρουβά – Τι λέει για τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον σεΐχη του Μπαχρέιν! (pic)

ΑΚΟΜΑ: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τα νέα δεδομένα με την κατάσταση της υγείας του