Ο Μ. Βαρβιτσιώτης στις Παρεμβάσεις: “Ζούμε στιγμές φόβου, τρίτη φορά που γίνομαι στόχος τρομοκρατών” (Βίντεο)

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον Άκη Παυλόπουλο ο οποίος μίλησε για το περιστατικό της επίθεσης των κουκουλοφόρων στο γραφείο.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης ανάφερε ότι “κάποιοι από αυτούς είχαν μπει στο κτήριο και είχαν φτάσει μέχρι το γραφείο μου, κάποιοι εντόπισαν τον αστυνομικό μου που με περίμενε γιατί εκείνη την στιγμή έβγαινα από το γραφείο, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, ο αστυνομικός τους προειδοποίησε και έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στον αέρα και φύγανε και στην συνέχεια φύγανε και οι υπόλοιποι που ήταν κάτω στο κτήριο, αφήνοντας ανολοκλήρωτα συνθήματα στους τοίχους” όπως ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Συνέχισε επίσης λέγοντας ότι “όλα αυτά έγιναν συνοδεία απειλών και ύβρεων που άμα το πω θα μας κόψει το ΕΣΡ, αλλά ήταν απειλές με βρισιές σε όλα τα επίπεδα”.

Τόνισε επίσης ότι “στο κέντρο της Αθήνας ζούμε πραγματικά στιγμές φόβου, είναι η τρίτη φορά που γίνεται στόχος το γραφείο μου αντιεξουσιαστών και τρομοκρατών και ήταν κανονικοί αναρχικοί με πλήρη εξάρτηση οπλισμένοι με βαριοπούλες, πυροσβεστήρες που μάλιστα χρησιμοποίησαν εναντίον του θυρωρού του κτηρίου”.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης στις Παρεμβάσεις. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 15ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη (Βίντεο)

Ο Γ. Χαρδούβελης στις Παρεμβάσεις: Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές, αλλά με ποιο κόστος;

Ανήκουστο! Η Βουλή θα ντυθεί στα χρώματα του… «Gay Pride»!