Πανικός στο Παλάτι: Στα μαχαίρια η Μέγκαν Μάρκλ με την Κέιτ Μίντλετον!

Στα μαχαίρια φαίνεται πως είναι η Μέγκαν Μάρκλ με την Κέιτ Μίντλετον και ήδη επικρατεί πανικός στο παλάτι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού In Touch, οι δύο σύζυγοι των πριγκίπων Χάρυ και Ουΐλιαμ κι αυτή τη στιγμή ίσα που μιλάνε.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη μονοήμερη εκδρομή της Μέγκαν στο βασιλικό τρένο, στην οποία συνόδευσε τη βασίλισσα Ελισάβετ και δέχτηκε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, δώρο από την βασίλισσα. Αυτή η στενή σχέση της Μέγκαν με την Ελιζάβετ εξόργισε την Κέιτ, η οποία δεν άργησε να έρθει σε ρήξη με την πάλαι ποτέ ηθοποιό.

Και δεν είναι μόνο η στενή σχέση με τη βασίλισσα. Ακόμα ένα γεγονός ήταν εκείνο που εξόργισε την Κέιτ, αφού όπως υποστηρίζει το περιοδικό, η Μέγκαν και ο Χάρυ ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο διαμέρισμα Νο1 του Παλατιού, ακριβώς δίπλα από το διαμέρισμα 1Α της οικογένειας του Ουΐλιαμ.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Κέιτ τόνισε πως είναι άδικο να φέρονται όλοι με τέτοια προσοχή στη Μάρκλ ενώ μόλις η Μίντλετον είδε την δημοφιλία της να φθίνει είπε στη Μέγκαν πως από εδώ και μπρος δεν θα της δώσει καμία συμβουλή για το πρωτόκολλο.

Η Μέγκαν από τη μεριά της, πιστεύει πως δεν έχει κάνει τίποτα λάθος και πως η αναβάθμιση στο νέο διαμέρισμα στο Παλάτι έγινε χωρίς να το ζητήσει η ίδια. Άλλωστε, όπως εξήγησε η δούκισσα του Σάσεξ σε άτομα του περιβάλλοντός της, η ίδια έχει ήδη να αντιμετωπίσει το δικό της οικογενειακό δράμα με τον πατέρα της και δεν θέλει να μπλεχτεί και σε άλλες έριδες.

Πηγή: queen.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σε εικόνες – Δείτε τις

Λίγο πριν το γάμο της χρονιάς – Αυτούς τους τίτλους θα ‘χουν Χάρι και Μέγκαν!

Πατέρας Μέγκαν Μαρκλ: «Το μωρό μου ήταν πανέμορφο – Μακάρι να ήμουν εκεί»