Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Οι γραικύλοι διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία»

Η υπογραφή στις Πρέσπες της συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια αναφορικά με το όνομα, καθώς και όλα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν αυτή τη συμφωνία, ώθησαν τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ σε μια απόλυτα σαφή όσο και σκληρή ανακοίνωση προς τους πρωτεργάτες, από την ελληνική πλευρά, αυτής της συμφωνίας.

«Κηρύσσουμε ανεπιθύμητους τους προδότες.

Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για εμάς οι γραικύλοι Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς, αφού την Κυριακή 17/6/2018 διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους, παρά τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Οι εφιάλτες μάλιστα δεν δίστασαν να δώσουν οδηγίες στους μπάτσους να διαλύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τις διαδηλώσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τους σοβαρούς τραυματισμούς Ελλήνων Πατριωτών από τους προστάτες των προδοτών.

Εμείς ως οργανωμένο σύνολο διαμηνύουμε ότι οι προδότες Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο και πως, αν κάποιος από τους τρεις γραικύλους επισκεφτεί το νησί, θα μας βρει απέναντι του. Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως πράξουν το ίδιο.

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες, όχι σε εσάς άθλια ανθρωπάκια για να την παζαρεύετε. Στεκόμαστε στο πλευρών όλων των Μακεδόνων. Αδέλφια, ο αγώνας τώρα αρχίζει…

ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αναφέρει η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι.ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: reporter.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σεισμός» στους ΑΝΕΛ: Μαζικές παραιτήσεις στελεχών στη Μακεδονία – «Επίθεση» κατά Καμμένου

«Βράζουν» στην Κρήτη: Αποδοκίμασαν στελέχη των ΑΝΕΛ στα Χανιά (Βίντεο)

Άγριες αποδοκιμασίες σε Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά (Βίντεο)