Πραξικόπημα ζήτησε ο Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής – Παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής!

Μπαρμπαρούσης

Λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο βγήκαν από τα χείλη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τη ΝΔ.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης επί της ουσίας κάλεσε σε πραξικόπημα! «Ο στρατός», είπε, «να συλλάβει τον υπουργό Άμυνας. Να συλληφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες!» Μάλιστα, αφού τα είπε αποχώρησε από την αίθουσα! Στην Ολομέλεια έμεινε μόνο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ο οποίος όμως δεν είπε τίποτα για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Το μόνο που είπε ο κ. Παππάς ήταν: «Κάθε βουλευτής εδώ στην αίθουσα αυτή είναι εκπρόσωπος του Έθνους κι αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του. Δεν άκουσα τι συνέβη. Ο Πρόεδρος της Βουλής λειτουργεί με τρόπο αντιδεοντολογικό. Σας πονάει η παρουσία της φωνής των Ελλήνων εθνικιστών εντός κι εκτός της Βουλής».

Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. «Σήμερα έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Καμμένος: «Κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας – Δεν εξουσιοδοτούμε τον Κοτζιά»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρέμβαση Καραμανλή – Ο πρώην πρωθυπουργός ενάντια στη συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία (video)

ΑΚΟΜΑ: Παρέμβαση Παπανδρέου για Σκοπιανό: «Ισορροπημένη η συμφωνία»