Σοκ στις ΗΠΑ – Τέσσερα παιδιά εντοπίστηκαν δολοφονημένα στο σπίτι τους στο Ορλάντο

Ορλάντο

Τέσσερα παιδιά εντοπίστηκαν δολοφονημένασε σπίτι στις ΗΠΑ, στο οποίο είχε προηγηθεί κατάσταση ομηρίας για τουλάχιστον 21 ώρες. Δράστης της δολοφονίας είναι, όπως όλα δείχνουν, ο πατέρας δύο εξ αυτών, Gary Lindsey Jr.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα παιδιά, ηλικίας 1, 6, 10 και 11 ετών, νεκρά. Ο συναγερμός σήμανε στις Αρχές όταν η σύντροφος του Lindsey και μητέρα των άλλων δύο παιδιών το έσκασε από το σπίτι, έντρομη, κι ειδοποίησε την αστυνομία για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 35χρονος Lindsey άνοιξε πυρ κατά την αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Ορλάντο.

Όταν κατάφεραν οι αστυνομικοί αν μπουν στο σπίτι βρήκαν τον Lindsey νεκρό, όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης αυτοκτόνησε ή πέθανε από τα αστυνομικά πυρά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμοδίου αστυνομικού τμήματος, τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά στα κρεβάτια τους με τραύματα από πυροβολισμό.

Η αστυνομία θεωρεί πως «τα παιδιά σκοτώθηκαν καθώς κοιμούνταν», λίγο πριν ή λίγο μετά την έλευση των αστυνομικών στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πύργος του Άιφελ θωρακίζεται κατά των τρομοκρατικών επιθέσεων (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραμπ: «Πιθανό να συναντηθούμε με τον Πούτιν μέσα στο καλοκαίρι»

ΑΚΟΜΑ: Η Ρωσία δημιουργεί ζώνες υπεράκτιων (Offsore) εταιρειών