Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τρύφωνας Σαμαράς: Τι συνέβη;

Μια περιπέτεια με την υγεία του φαίνεται πως είχε τις προηγούμενες μέρες ο Τρύφωνας Σαμαράς. Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός κομμωτής φαίνεται να πέρασε την πύλη του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στο οποίο τον μετέφερε ασθενοφόρο.

Στο πλάι του βρισκόταν ο καλός του φίλος Βασίλειος Κωστέτσος που σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ήταν και εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα την προηγούμενη Πέμπτη, Τρύφωνας Σαμαράς και Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκαν σε πάρτι γνωστού site ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι του σχεδιαστή. Εκεί ο Τρύφωνας φαίνεται πως ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο σχεδιαστής κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

«Ο Βασίλειος φοβήθηκε πολύ για τον φίλο του. Με τόσα περιστατικά καρδιακών επεισοδίων λόγω άγχους και όχι μόνο, που γίνονται γνωστά καθημερινά και αφορούν νέους ανθρώπους ήταν λογικό βέβαια» αναφέρει στην Espresso άνθρωπος από το περιβάλλον του σχεδιαστή.

Ευτυχώς όμως στην περίπτωση του κομμωτή τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά αφού ο γιατρός τους ενημέρωσε πως επρόκειτο για ίλιγγο.

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξω από τα δόντια ο Σαμαράς: «Ο Αρναούτογλου με έφερε σε δύσκολη θέση όταν με ρώτησε για τη σεξουαλική μου ζωή» (video)

Τα «έσπασε» στη Μύκονο ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» – Τρελό πάρτι γάμου του Ατζούν (video)

«Πανικός» με το αν φορούσε εσώρουχο η Φουρέιρα: Τι απαντά η ίδια (Vid)