Σύμβουλος Ερντογάν: “Η Ελλάδα να πιάσει από τ’ αυτί τους 8 στρατιωτικούς και να τους στείλει στην Τουρκία!”

Ερντογάν

Την άμεση παράδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην χώρα μας ζήτησε ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν, Εγκεμέν Μπαγίς.

Ο σύμβουλος του Ερντογάν μίλησε αποκλειστικά στο IBNA και τον Μανώλη Κωστίδη λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο του Ερντογάν στις εκλογές αι αφού απαίτησε να παραδοθούν στην Τουρκία οι 8 τούρκοι στρατιωτικοί, πρόσθεσε ότι μόνο έτσι θα αρχίσει μια νέα εποχή για την Ελλάδα και την Τουρκία.

Όλη η δήλωση του Μπαγίς:
«Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα κερδίσει τίποτα. Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνει είναι να πιάσει αυτούς τους τρομοκράτες με στολές που διέφυγαν στην Ελλάδα από τ’ αυτί και να τους παραδώσει στην τουρκική δικαιοσύνη. Τότε θα ξεκινήσει μια νεα εποχή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Υπάρχουν πολιτικοί στην Ελλάδα που μπορούν να το κάνουν. Όπως έγινε το βράδυ του πραξικοπήματος όταν ο πρώτος πολιτικός που με πήρε τηλέφωνο από το εξωτερικό και με ρώτησε αν ο Ερντογάν είναι καλά ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο οποίος τώρα είναι στις Βρυξέλλες. Αυτοί οι πολιτικοί έχουν την εκτίμηση του τουρκικού λαού και του Ερντογάν. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει βήματα. Πρέπει να καταλάβετε τι είναι το FETO. Έχετε ζήσει κι εσείς πραξικοπήματα. Και τα αντιμετωπίσατε. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί προστατεύετε πραξικοπηματίες».

Πηγή: IBNA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές Τουρκία: Θρίαμβος Ερντογάν από τον πρώτο γύρο – Στην Βουλή το φιλοκουρδικό κόμμα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χάος στην Τουρκία: Φήμες για τρεις νεκρούς – Εισαγγελική παρέμβαση

ΑΚΟΜΑ: Τουρκία: Έκλεισαν επισήμως οι κάλπες για τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές