Τόσκας: “Ο Ρουβίκωνας κάνει ζημιά στην κυβέρνηση”

Τόσκας

Απάντηση στις κατηγορίες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για προστασία του Ρουβίκωνα από την κυβέρνηση έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, χαρακτηρίζοντας «λόγια του αέρα» τα περί ατιμωρησίας.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο κ. Τόσκας κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι προσπαθεί να  «δημιουργήσει εντυπώσεις με ψέματα» και τόνισε: «Την κανονικότητα μόνο ο ίδιος δεν τη βλέπει, τη βλέπουν οι τουρίστες που έρχονται κατά χιλιάδες».

Αναφερόμενος στον ίδιο τον Ρουβίκωνα ο αναπληρωτής υπουργός κατηγόρησε την ομάδα ότι «κάνει ζημιά στην κυβέρνηση», λέγοντας χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο 24/7: «Υπάρχει προβληματισμός για το αν κάνει προβοκατόρικες πράξεις. Το θέμα είναι ποιον ωφελούν. Όχι πάντως την κυβέρνηση»

Ακόμη, ο κ. Τόσκας επιτέθηκε στο Κίνημα Αλλαγής αναφέροντας πως ανακάλυψαν τα προβλήματα ασφάλειας στην Χαριλάου Τρικούπη μετά το 2015 ξεχνώντας τι γινόταν πριν. «Μαζί με το όνομά τους άλλαξαν και τον τρόπο που βλέπουν την πραγματικότητα», είπε.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως η κατάσταση στην πρωτεύουσα είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με το τι επικρατούσε την προηγούμενη περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαιώνει το «ντου» του Ρουβίκωνα το υπ. Προστασίας του Πολίτη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντου Ρουβίκωνα στο υπ. Προστασίας του Πολίτη για τον Κουφοντίνα – Έφτασαν στην εσωτερική πύλη

ΑΚΟΜΑ: Εξελίξεις στο Σκοπιανό – Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς για σύσκεψη με τον Τσίπρα