Gigi Gracie, η εξωτική Ελληνοαμερικανίδα που “κόβει” την ανάσα (Εικόνες)

Είναι πέρα για πέρα αλήθεια ότι όποια πέτρα του πλανήτη και αν σηκώσεις από κάτω θα συναντήσεις έναν Έλληνα ή μια Ελληνίδα.

Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που την ανακάλυψαν οι scouters, όταν ήταν 15 χρονών και την ακολούθησε μια γυναίκα στην τουαλέτα ενός Outback εστιατορίου στο San Diego στο οποίο είχε πάει με την μητέρα της (η οποία στα νιάτα της ήταν επίσης μοντέλο) προκειμένου να την πείσει να υπογράψει (σ.σ. τελικά αυτό συνέβη κάποια χρόνια αργότερα, όταν επέστρεψε μόνιμα στις ΗΠΑ), η Gigi έχει οργώσει τις πασαρέλες του πλανήτη και έχει πρωταγωνιστήσει και σε bestseller music videos όπως το Loser των Κορεατών Big Bang.

Sometimes you just have to look at life from different angles 🙄 #nofilter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi (유리) Moon (@thegigimoon) στις

Αυτό που δεν φαίνεται, όμως, αμέσως, αυτό που μας έκανε εντύπωση και μας έκανε να την ψάχνουμε εδώ και 1 1/2 χρόνο -πέρα από το να μάθουμε όντως τη σχέση της με την Ελλάδα- είναι το πόσο δύσκολα έχει περάσει επειδή ακριβώς δεν έμοιαζε ποτέ της με καμία άλλη.
Πως ήταν να μεγαλώνεις, έχοντας ένα τόσο εξωτικό λουκ, συγκριτικά πάντοτε με το ξανθό γαλανομάτικο στερεότυπο; Αντιμετώπισες ποτέ φαινόμενα ρατσισμού;

They say I’m “too big” , I say they’re missing out 🔥 #FYourStandards #TellMeHowYouReallyFeel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi (유리) Moon (@thegigimoon) στις

Μεγαλώνοντας όντως ήρθα αντιμέτωπη με κάποια περιστατικά ρατσισμού. Όταν ήμουν πολύ μικρή και ζούσαμε στην Chinatown στην Βοστόνη, πήγαινα σε ένα Κινέζικο σχολείο. Επειδή όμως δεν ήμουν 100% Ασιάτισσα, πέρασα δύσκολα μέχρι να με αποδεχθούν. Επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ τι μου συνέβη όταν ήμουν 6 χρονών και βρέθηκα σε ένα τεράστιο ελληνικό φεστιβάλ σε ένα πάρκο στην Νέα Υόρκη. Πήγα με την θεία μου να πάρουμε παγωτό από το φορτηγό και ο παγωτατζής της είπε ότι το παγωτό είναι ΜΟΝΟ για ελληνόπουλα. Εκείνη του απάντησε σε έντονο ύφος ότι ήμουν και εγώ εν μέρει Ελληνίδα, οπότε ενέδωσε. Η αλήθεια είναι ότι σε όλη μου τη ζωή είχα πάντοτε πρόβλημα στο να καταφέρω να ανήκω κάπου. Στο παρελθόν, όταν ξεκινούσα ως μοντέλο, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα γιατί τα πρακτορεία δεν ήξεραν που να με ‘κατατάξουν’. Δεν έμοιαζα ούτε αρκετά Ασιάτισσα ούτε αρκετά ‘Δυτική’ ώστε να ταιριάζω στο αντίστοιχο στερεότυπο.

~ Gigi IRL ~

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi (유리) Moon (@thegigimoon) στις

They say I’m not ready, I say they’re scared. 🦂 #TellMeHowYouReallyFeel #FYourStandards

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi (유리) Moon (@thegigimoon) στις

Είσαι όντως γνωστή για την φυσική ομορφιά σου. Ποιο από τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής σου εμφάνισης ή του χαρακτήρα σου θεωρείς ότι οφείλεις στο ‘Μεσογειακό’ σου DNA;

Θα έλεγα ότι τα μαλλιά μου, που είναι εξαιρετικά πυκνά και δυνατά, είναι κληρονομιά από την ελληνική μου πλευρά. Το ταμπεραμέντο μου από την Ιταλική. Και η τεράστια αγάπη μου για το φαγητό και από τις δυο.

Πηγή: oneman.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το καλύτερο άθλημα! Ράγκμπι γυναικών με τα εσώρουχα! (vid)

Μας έβγαλε τα μάτια! Η Ελληνίδα παρουσιάστρια που τα… σπάει στο instagram!

Αυτό είναι το κορυφαίο κορμί του Power of Love και με το πιο… καυτό instagram (Εικόνες)