Power of Love: Αγωγή 1.000.000 ευρώ από την Γκαμπριέλα!

Αγρίεψε για τα καλά η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα! Όπως ισχυρίζεται η πρώην παίκτρια του Power of Love, προχώρησε σε αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ σ’εκείνους που έμπλεξαν το όνομα της στην υπόθεση του περιβόητου ερασιτεχνικού βίντεο με τίτλο “Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Άρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα!”, το οποίο είχε φέρει τα πάνω κάτω στο τηλεπαιχνίδι αγάπης του Σκάϊ, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τώρα, λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο, το μοντέλο πέρασε την πόρτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μέσω του δικηγόρου της ζητά δικαιοσύνη (και 1.000.000 ευρώ!) από τουλάχιστον 45 άτομα και ιστοσελίδες που… έδειξαν την ίδια πίσω από τη μάσκα της πορνοστάρ.

“Τους είχα προειδοποιήσει να κατεβάσουν τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις που αφορούν αυτό το θέμα! Δεν το έκαναν! Η αγωγή κατατέθηκε τη Δευτέρα. Ζητώ 1.000.000 ευρώ ως αποζημίωση από όλους αυτούς που με έμπλεξαν άδικα σε αυτή την ιστορία!” δηλώνει στην Espresso η Γκαμπριέλα.

“Όλες οι φήμες και τα δημοσιεύματα λάσπης κάνουν κακό στη δουλειά μου. Συναναστρέφομαι επαγγελματικά ως αστρολόγος – μελλοντολόγος, με οικογένειες, γυναίκες παντρεμένες, επιχειρηματίες… Δεν γίνεται να νομίζουν ότι εγώ είμαι τσοντόβια! Και πολύ καιρό άργησα να κάνω! Δεν μπορεί καθένας να αμαυρώνει το όνομα μου, και μάλιστα χωρίς στοιχεία!”, λέει μεταξύ άλλων στην Espresso.

Πηγή: youweekly.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκαμπριέλα Τσολάκοβα: Δεν είμαι εγώ στην ταινία πορνό – Έχω ήδη κινηθεί νομικά

Αγκαλιές και φιλιά στο Power Of Love: Εκδηλώθηκαν τέσσερις παίκτες (Βίντεο)

«Πετάει» το «Power of love» – Ανοίγουν σαμπάνιες κάθε μεσημέρι στο ΣΚΑΪ!