Home News Με ότι μέσο βρουν φεύγουν για διακοπές οι Αθηναίοι

Με ότι μέσο βρουν φεύγουν για διακοπές οι Αθηναίοι

Mε κάθε μέσο φεύγει από την πρωτεύουσα ένα ακόμα κύμα εκδρομέων καθώς βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιουλίου. Η πληρότητα στα πλοία αγγίζει το 100% για τους κοντινούς προορισμούς, ενώ ζηλευτή είναι η κίνηση και για Κυκλάδες και Κρήτη.

Τα νησιά έχουν την τιμητική και σε αυτή την καλοκαιρινή απόδραση, αλλά και η Πελοπόννησος είναι στους κορυφαίους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι, όπως μεταδίδει το star.gr.

Μεγάλη η προσέλευση και στα ΚΤΕΛ Ναυπλίου, Πύλου και Μάνης που είναι στην κορυφή των προτιμήσεων. Στα λεωφορεία για Μάνη η πληρότητα αγγίζει το 100% και δωμάτια υπάρχουν με δυσκολία. Δωμάτια θα βρείτε αν βιαστείτε… η Μάνη ανεβαίνει ραγδαία και διαρκώς.

Διακοπές στην αθηναϊκή ριβιέρα

Ανάσες δροσιάς στις παραλίες της Αττικής αναζητούν όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν φύγει για διακοπές. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα καθημερινά βουλιάζει από κόσμο, πόσο μάλλον που η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα χτυπήσει 38άρια.

Η παραλιακή καθημερινά “βουλιάζει” από νέους αλλά και από οικογένειες που έμειναν στην Αθήνα. Αρκετοί είναι όμως και αυτοί που στις παραλίες της Αττικής κάνουν προθέρμανση ενόψει διακοπών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μειωμένα εισιτήρια, τέλος στον ΟΑΣΑ! – Μόνο με κάρτα η έκπτωση

Καταγγελία – σοκ: Ομαδικός βιασμός γυναίκας στο Πεδίον του Άρεως

Κανονικά τα δρομολόγια του τραίνου και του προαστιακού την επόμενη εβδομάδα

Exit mobile version