Άκης Τσοχατζόπουλος: Στις 11:00 αποχωρεί από τον Κορυδαλλό

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις 11:00 βγαίνει από τη φυλακή Κορυδαλλού, καθώς το πενταμελές Εφετείο Αναστολών δέχθηκε ότι συντρέχουν σοβαρά προβλήματα υγείας για τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν στο δικαστήριο, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Τί δήλωσαν οι συνήγοροί του: «σήμερα είχαμε έκδοση απόφασης από το 5μελές Εφετείο Αναβολών, για να αποφυλακιστεί ο κ. Τσοχατζόπουλος, εν όψει των τεράστιων προβλημάτων υγείας.

 

Αναφέρομαι στην τοποθέτηση απινιδωτή βηματοδότη, μετά τη γνωστή εγχείριση τριπλού μπαι-πας.

Ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα, διότι το 5μελές Εφετείο σε μια πραγματικά πρωτοφανή γενναιότητα έδειξε ότι και το σθένος έχει και κατάλαβε πάνω από όλα τη σοβαρότητα της κατάστασης του κ. Τσοχατζόπουλου και ψήφους 5 έναντι 0, του έδωσε τη δυνατότητα να βγει από τη φυλακή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που έχει, σε ένα συγκροτημένο χώρο σοβαρών νοσοκομείων, όπου εκεί θα είναι αλλιώς η αντιμετώπιση και όχι με τα πενιχρά μέσα τα οποία διαθέτει ο Άγιος Παύλος» δήλωσε ο συνεργάτης του κ. Τσοχατζόπουλου, Ιωάννης Πογορόπουλος. Θα μπορεί «να ελπίζει και αυτός αλλά και εμείς να έχει καμιά καλύτερη τύχη στις επόμενες μέρες και να συνέλθει και να προχωρήσει κοντά στην οικογένειά του», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Νικολάου δήλωσε: «Μάς αγκάλιασε, μάς φίλησε. Δεν το πίστευα. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της με μια κρυστάλλινη απόφαση που δεν χωράει αμφισβήτηση. Το πρωί της Τρίτης μάλλον θα βγει».

Διαβάστε επίσης: Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος