Αίσχος! 214 επιβάτες παρέμειναν στην καμπίνα αεροπλάνου στους 48 βαθμούς Κελσίου [Pics]

Αντιμέτωποι με απίστευτη ταλαιπωρία βρέθηκαν 214 επιβάτες που ταξίδεψαν από τη Ζάκυνθο με προορισμό την Αγγλία και το αεροδρόμιο του Στάνστεντ την Κυριακή.
Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες Daily Mail και The Sun, οι επιβάτες παρέμειναν για τρεις ώρες στο εσωτερικό αεροσκάφους της Thomas Cook χωρίς κλιματισμό, την ώρα που η θερμοκρασία στο νησί ήταν 30 βαθμοί Κελσίου.

Όπως ήταν φυσικό, η ζέστη στο εσωτερικό του αεροπλάνου ήταν αποπνικτική, με αρκετούς να βγάζουν τα ρούχα τους και τον ιδρώτα να… στάζει ποτάμι. Σύμφωνα με καταγγελίες, επιβάτες έκαναν εμετό, άλλοι λιποθύμησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι κρίσεις πανικών. Κατά τη διάρκεια παραμονής τους, μάλιστα στο αεροσκάφος, δεν τους προσφέρθηκε νερό και φαγητό.

Η απίστευτη ταλαιπωρία, όμως, είχε και συνέχεια, καθώς η φαινομενικά ολιγόλεπτη καθυστέρηση στην αναχώρηση, έφθασε τις 3 ώρες. Όταν έγινε ξεκάθαρο ότι το αεροσκάφος δεν πρόκειται να ξεκινήσει, οι επιβάτες έπρεπε να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία -τα οποία σύμφωνα με αρκετούς επιβάτες- ήταν σε άθλια κατάσταση. Όσον αφορά τη χορήγηση φαγητού, αυτή έγινε μετά τις 21.00 το βράδυ.

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, η πτήση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, με την Thomas Cook να απολογείται για τις εικόνες ντροπής και την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υπέβαλε τους επιβάτες.

Διαβάστε, επίσης: Ηλιοφάνεια και ζέστη τα χαρακτηριστικά του καιρού σ’ όλη την Ελλάδα