“Βόμβες” Δ. Καμμένου: Οι ΑΝΕΛ έχουν διαλυθεί, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο

“Οι ΑΝΕΛ έπρεπε εξ αρχής να φύγουν (από την κυβέρνηση) για να σώσουν τη Μακεδονία και να αναλάβει την ευθύνη ο Τσίπρας… Τώρα είναι αργά. Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα… Το’ δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε” τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος για τις απειλές του Πάνου Καμμένου να ρίξει την κυβέρνηση.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής διερωτήθηκε αν ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση μετά το τηλεφώνημα του Αμερικανού αντιπρόεδρου Πενς. “Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του Πενς να πει “συγγνώμη εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση;”” ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δεν εννοεί ό,τι λέει. “Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο” επισήμανε.

“Το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό” σχολίασε ο Δημήτρης Καμμένος.

“Οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ… Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Πρόκειται για το σύνδρομο της πολιτικής Στοκχόλμης” σημείωσε δηκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας στην δευτερολογία του: Σοκ για τον ελληνικό λαό ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης

Κ. Μητσοτάκης στην Βουλή: Πολιτικός ψεύτης και απατεώνας ο Αλέξης Τσίπρας

Φ. Γεννηματά κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη: Αριστεροί στα πίτουρα και δεξιοί στ’ αλεύρι