Θλίψη και οδύνη στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Junior

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τον Σωκράτη Κόκκαλη Junior, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Λίγο πριν την έναρξη της εξοδίου ακολουθίας έφτασαν στον Μητροπολιτικό Ναό, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην υπουργός, Κώστας Λαλιώτης, η δημοσιογράφος, Έλλη Στάη, ο ποινικολόγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς και πολλοί πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της οικογένειας
Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια Κόκκαλη «ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης» στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού».

Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr).

Πηγή: newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Μητρόπολη τελείται τώρα η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr (pics)

Νεκρός ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης,τζούνιορ, από ανακοπή καρδιάς

Στις ΗΠΑ η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη, για να παραλάβει τη σορό του παιδιού τους