Θρήνος στο τελευταίο αντίο της Τζέσυ Παπουτσή – Πλήθος κόσμου στην κηδεία (Βίντεο)

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν την Τζέσυ Παπουτσή στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η αγαπημένη ηθοποιός πέθανε την Κυριακή το απόγευμα 1η Ιουλίου.

Η ηθοποιός «έσβησε» στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έχοντας δώσει επί 62 ημέρες «μάχη» για τη ζωή, μετά τη διάγνωση για όγκο στο κεφάλι.

Οι δικοί της άνθρωποι βρέθηκαν από νωρίς στο Γ’ νεκροταφείο στη Νίκαια. Τραγική φιγούρα είναι ο γιος της, Γιώργος Καληώρας, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό, Θάνο Καληώρα.

Συντετριμμένοι ο σύζυγός της, Γιάννης Μανιός και ο πρώην άντρας της Θάνος Καληώρας. Συγκλονισμένη η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά και τους λυγμούς της. Η Βάσια Τριφύλλη δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι η αγαπημένη της φίλη έφυγε από τη ζωή. Σπαρακτικός ο διάλογος της με τον σύζυγο της Τζέσυς Παπουτσή, Γιάννη Μανιό. «Θέλω να πεθάνω» έλεγε συνέχεια η Βάσια.

Στο τελευταίο αντίο στην Τζέσυ Παπουτσή ήταν η Άννα Φόνσου, η Μιμή Ντενίση, η Σοφία Βογιατζάκη η Άννα Κουρή, η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Κανελοπούλου, ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νίκη Σερέτη, o Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Νόρα Κατσέλη, η Άντζελα Δημητρίου, η Βίλμα Τσακίρη, η Βάσια Παναγοπούλου με την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγιάννη, ο Χρήστος Σπανός, η Ελένη Φιλίνη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την Έφη Μουρίκη, ο Πατρίκος Κωστής, η Ρέα Τουτουνζή με την Νόνη Δούνια, ο Κώστας Καπετανίδης.

Να αναφέρουμε ότι η οικογένεια της ηθοποιού είχε απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το συγκινητικό μήνυμα της Έλενα Ακρίτα για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή, στο Facebook, ραγίζει καρδιές!

Αύριο η κηδεία της Τζέσυς Παπουτσή στο Γ’ Νεκροταφείο-η παράκληση της οικογένειας

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Γνωριστήκαμε στο Εθνικό. Εκεί παντρευτήκαμε, εκεί κάναμε το παιδί μας…»