«Κλήρωσε» για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League

Τους αντιπάλους τους έμαθαν Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και… ΠΑΟΚ

ΜΕ ΛΟΥΚΕΡΝΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη Λουκέρνη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Οι Πειραιώτες θα δώσουν εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 9 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ελβετία μια εβδομάδα αργότερα.

ΜΕ ΜΟΛΝΤΕ Ή ΛΑΤΣΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Το νικητή του ζευγαριού μεταξύ της νορβηγικής Μόλντε και της αλβανικής Λάτσι θα αντιμετωπίσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον ξεπεράσει στην προηγούμενη φάση το εμπόδιο της σκωτσέζικης Χιμπέρνιαν. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο γήπεδο “Θ. Κολοκοτρώνης” και η ρεβάνς στις 16/8.

ΜΕ ΒΙΤΟΡΟΥΛ Ή ΦΙΤΕΣΕ Ο ΠΑΟΚ, ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον αποκλειστεί από τη Βασιλεία στο Champions League, έμαθε ο ΠΑΟΚ. Στην περίπτωση αυτή, ο «Δικέφαλος του βορρά» θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού του Β΄ προκριματικού του Europa League, ανάμεσα στη ρουμανική Βιτορούλ και την ολλανδική Φίτεσε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι φιλοξενούμενος στον πρώτο αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας θα γίνει στις 16/8.

ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Ή ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ

Τέλος, ελληνοκυπριακή μονομαχία ενδέχεται να υπάρξει στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς Ατρόμητος και Απόλλων Λεμεσού θα βρεθούν αντιμέτωποι, εάν βεβαίως ξεπεράσουν τα εμπόδια που έχουν μπροστά τους στον Β΄ προκριματικό γύρο. Η ομάδα του Περιστερίου παίζει πρώτα με την Ντιναμό Μπρεστ και, αν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην κυπριακή ομάδα και τη Ζελέζνιτσαρ από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, με το πρώτο ματς εκτός έδρας (9/8) και τη ρεβάνς στην Αθήνα (16/8).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το βίντεο με το πάρτι των παικτών του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ!

Απογοήτευσε κι έφαγε 4 στο πρώτο σοβαρό φιλικό ο Ολυμπιακός (Bίντεο)

Συμφωνία Άντερλεχτ-ΑΕΚ για Βράνιες και «πέναλτι» 5 εκ. για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!