Με ότι μέσο βρουν φεύγουν για διακοπές οι Αθηναίοι

Mε κάθε μέσο φεύγει από την πρωτεύουσα ένα ακόμα κύμα εκδρομέων καθώς βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιουλίου. Η πληρότητα στα πλοία αγγίζει το 100% για τους κοντινούς προορισμούς, ενώ ζηλευτή είναι η κίνηση και για Κυκλάδες και Κρήτη.

Τα νησιά έχουν την τιμητική και σε αυτή την καλοκαιρινή απόδραση, αλλά και η Πελοπόννησος είναι στους κορυφαίους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι, όπως μεταδίδει το star.gr.

Μεγάλη η προσέλευση και στα ΚΤΕΛ Ναυπλίου, Πύλου και Μάνης που είναι στην κορυφή των προτιμήσεων. Στα λεωφορεία για Μάνη η πληρότητα αγγίζει το 100% και δωμάτια υπάρχουν με δυσκολία. Δωμάτια θα βρείτε αν βιαστείτε… η Μάνη ανεβαίνει ραγδαία και διαρκώς.

Διακοπές στην αθηναϊκή ριβιέρα

Ανάσες δροσιάς στις παραλίες της Αττικής αναζητούν όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν φύγει για διακοπές. Η Αθηναϊκή Ριβιέρα καθημερινά βουλιάζει από κόσμο, πόσο μάλλον που η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα χτυπήσει 38άρια.

Η παραλιακή καθημερινά “βουλιάζει” από νέους αλλά και από οικογένειες που έμειναν στην Αθήνα. Αρκετοί είναι όμως και αυτοί που στις παραλίες της Αττικής κάνουν προθέρμανση ενόψει διακοπών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μειωμένα εισιτήρια, τέλος στον ΟΑΣΑ! – Μόνο με κάρτα η έκπτωση

Καταγγελία – σοκ: Ομαδικός βιασμός γυναίκας στο Πεδίον του Άρεως

Κανονικά τα δρομολόγια του τραίνου και του προαστιακού την επόμενη εβδομάδα