Ο καιρός, σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου

Αναμένεται μεταβολή του καιρού σ’ όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Στην Αττική, παροδικά αυξημένη συννεφιά με βροχές και πιθανώς καταιγίδες, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά κατά περιόδους με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 20 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, παροδικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 20 έως 34 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά περιόδους και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, παροδική συννεφιά με βροχές ή καταιγίδες τις απογευματινές κυρίως ώρες. Ο υδράργυρος από 16 έως 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια όπου θα σημειωθούν βροχές και παροδικές καταιγίδες, άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Δείτε, επίσης:Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά