Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας – “Θερμή” υποδοχή ετοιμάζουν οι κάτοικοι

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει αύριο Τετάρτη (04.07.2018), στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 4ης Τετραμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβίας.

Στη σύνοδο θα συμμετάσχουν, επίσης, ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ και η πρωθυπουργός της Ρουμανίας Βιόριτσα Ντάντσιλα.

Το πρόγραμμα της Συνόδου έχει αναλυτικά ως εξής:

18:00-18:55 Τετραμερής συνάντηση των ηγετών

– Παράλληλη συνάντηση των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών των τεσσάρων χωρών

19:00 Ολομέλεια της τετραμερούς και δείπνο εργασίας

20:15-21:00 Κοινές δηλώσεις των ηγετών προς τα ΜΜΕ.

“Θερμή” υποδοχή ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς

Εν τω μεταξύ θερμή επιφυλάσσετε η υποδοχή του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα ο “”Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία” με σύνθημα “Με μια Ελληνική Σημαία στη στάση του ΙΚΕΑ” καλεί τους Θεσσαλονικείς να διαδηλώσουν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών την ώρα που θα βρίσκεται στην πόλη για την τετραμερή σύνοδο έργων υποδομής ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας. Το ραντεβού δίνεται για τις 17.00 το απόγευμα ενώ η τετραμερής σύνοδος μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Σερβίας έχει οριστεί για τις 18.00 στο ξενοδοχείο Χάγιατ. Μάλιστα αρχικά η συνάντηση επρόκειτο να γίνει στο Μέγαρο Μουσικής αλλά υπό το φόβο του καλέσματος για τη Μακεδονία στο Λευκό Πύργο άλλαξε χώρο αλλά όπως φαίνεται ούτε εκεί θα γίνει χωρίς διαδηλωτές”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κάλεσμα τους μέσω του facebook.

Παράλληλα συναγερμός έχει σημάνει στα κοινωνικά δίκτυα για την παρουσία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, τα οποία έχουν γεμίσει από αναρτήσεις που καλούν σε διαδηλώσεις για το Σκοπιανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βράζει» η Β. Ελλάδα για το Σκοπιανό – Οργή, θυμός και αγανάκτηση τα συναισθήματα των πολιτών

Άγριες αποδοκιμασίες σε Κουρουμπλή στις Σέρρες: «Προδότη, δεν ντρέπεσαι…» (Βίντεο)

Αποδοκιμασίες σε ομιλία της Αχτσιόγλου έξω από δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Εικόνες)