Σφοδρή επίθεση του Κων. Τζαβάρα κατά Τσίπρα και κυβέρνησης

«Μέχρι να φύγει αυτή η κυβέρνηση, αλλά και όταν φύγει ακόμη περισσότερο, τα σκάνδαλα που θα αποκαλυφθούν θα είναι τέτοια, που θα βρωμίσει όλος ο τόπος», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηλείας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», αναφερόμενος στην υπόθεση των δανείων συγγενικών προσόντων του πρωθυπουργού.

«Αυτή η κυβέρνηση εδώ και 3,5 χρόνια δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προσωποποιεί τις πολιτικές σχέσεις. Έχει -και διά του στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού ακόμα- επανειλημμένως καταφερθεί εναντίον συγγενικών προσώπων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τη σύζυγο του κ. Μητστοτάκη, την κ. Μαρέβα, την έχουν περάσει από 100 φίλτρα, λες και σε αυτόν τον τόπο που ζούμε υπάρχει μια ιερά εξέταση που με τον μεγάλο ιεροεξεταστή Παπαγγελόπουλο ή Παπασπύρου ως “ετάζων καρδίας και νεφρούς” πηγαίνει στοχευμένα και ασχολείται με τα προσωπικά ή επιχειρηματικά του οποιουδήποτε πολιτικού», είπε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε: «Ήλθε η ώρα να βγουν στη φόρα και αυτά που έχουν να κάνουν με τα συγγενικά πρόσωπα του πρωθυπουργού και από εδώ και πέρα νομίζω ότι αυτή η κόντρα, την οποία ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας προσωπικά, θα έχει τον αντίλογό της, που θα είναι ανάλογος και βέβαια θα έχει χειρότερα αποτελέσματα, γιατί… μη μου πείτε ότι έχετε ξαναδεί να γίνεται από τράπεζα ρύθμιση χρέους 300.000 ευρώ για 2 χρόνια με 300 ευρώ τον μήνα». «Να πάνε», συνέχισε ο κ. Τζαβάρας, «όλοι οι πολίτες που χρωστάνε, όλοι αυτοί που έχουν “ κόκκινα” δάνεια, να επικαλεστούν το προηγούμενο του αδελφού του πρωθυπουργού και να τύχουν -εάν πράγματι είναι υπέρ της ισονομίας και της ισοπολιτείας αυτή η κυβέρνηση- του ιδίου ευεργετήματος».

Παρατήρησε, δε, ότι το επιχείρημα περί της μη καταδίκης του συγγενικού προσώπου του πρωθυπουργού προκειμένου να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα για τη συμμετοχή σε διαγωνισμό βασίστηκε στον νόμο Παρασκευόπουλου, «τον οποίο αυτή η κυβέρνηση ψήφισε και υπό αυτή την έννοια παρεγράφη υπό όρους το αδίκημα, όμως παραγραφή του αδικήματος δεν σημαίνει τελικά αθώωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από Σεπτέμβρη ο κυβερνητικός ανασχηματισμός- «ανακάτεμα της πολιτικής τράπουλας»!

Οι συνεργάτες του Τσίπρα επιχειρούν να συσκοτίσουν την υπόθεση που αφορά τον αδερφό του πρωθυπουργού

Νέος «πόλεμος» άνοιξε μεταξύ ΑΝΕΛ-Κοτζιά για το Σκοπιανό