Απίστευτο κράξιμο της “Daily Mail” στο Μαρινάκη για τα επεισόδια εντός και εκτός του γηπέδου

Σε άρθρο στη διαδικτυακή της έκδοση, η δημοφιλής αγγλική εφημερίδα Daily Mail αναδεικνύει τις καταγγελίες του προπονητή της Μπέρνλι περί εκφοβισμού του διαιτητή του αγώνα με τον Ολυμπιακό από το Βαγγέλη Μαρινάκη στο ημίχρονο του παιχνιδιού, και αφήνει να εννοηθεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής, ότι η συμπεριφορά του διαιτητή επηρεάστηκε από το γεγονός αυτό.

Σημειώνεται ότι στο ημίχρονο το σκορ του κρίσιμου παιχνιδιού – η ομάδα που θα προκριθεί θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League – ήταν 1-1, ενώ στο τέλος οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν κερδίζοντας με σκορ ασφαλείας εν όψει της ρεβάνς στην Αγγλία, με 3-1.

Σύμφωνα με το άρθρο, «ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εισέβαλε στο δωμάτιο του διαιτητή και ούρλιαζε στους αξιωματούχους του αγώνα, στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Μπέρνλι και τη νίκη με 3-1».

Αυτό προκύπτει από τις κατηγορίες του προπονητή της Μπέρνλι Sean Dyche, ο οποίος κατηγόρησε την ελληνική πλευρά ότι εκφόβισε τον διαιτητή Slavko Vincic μέσα στη φυσούνα του Καραϊσκάκη, στο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Η Daily Mail γράφει ότι η πλευρά του Ολυμπιακού φέρθηκε έτσι λόγω της «άρνησης» του διαιτητή να δώσει δύο πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων.

Ο προπονητής της Μπέρνλι ανέφερε ότι στελέχη του Ολυμπιακού περικύκλωσαν τον Σλοβένο διαιτητή στο ημίχρονο, «δημιουργώντας εχθρική ατμόσφαιρα».

Οι σοβαρές κατηγορίες ωστόσο, γράφει η Daily Mail, ότι ο Μαρινάκης -ιδιοκτήτης και της Νότιγχαμ Φόρεστ- ήταν μεταξύ των στελεχών του Ολυμπιακού που εκφόβισαν τον διαιτητή, δεν καταγράφηκαν από το φύλλο αγώνα του διαιτητή.

«Λέγεται ότι ο Μαρινάκης ούρλιαζε μέσα στο δωμάτιο του διαιτητή, που βρίσκεται στην ίδια πλευρά με τα αποδυτήρια των γηπεδούχων στο Καραϊσκάκη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέντρο Μάρτινς επέμεινε ότι έπραξαν με αξιοπρέπεια», αναφέρεται.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας δήλωσε στη συνέχεια ότι… τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο, όσον αφορά στη συμπεριφορά του διαιτητή. «Λέω τα γεγονότα, όχι τη γνώμη μου», υπογράμμισε.

Οι παίκτες της Μπέρνλι διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή για την αποβολή εις βάρος της ομάδας τους
Οι παίκτες της Μπέρνλι διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή για την αποβολή εις βάρος της ομάδας τους

Η UEFA επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τα επεισόδια εντός και εκτός του γηπέδου, όμως πέραν αυτών «δεν υπάρχουν άλλες πειθαρχικές υποθέσεις σχετικά με το ματς».

Το άρθρο καταλήγει ότι ο Μαρινάκης έχει κατηγορηθεί ξανά ακριβώς για τα ίδια πράγματα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης το 2013…

Πηγές: Daily Mail, Ζούγκλα

Διαβάστε, επίσης: Φούντωσαν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη – Τεράστιο «δώρο» Σαββίδη στον ΠΑΟ