Γ. Καλλιάνος στις Αντιπαραθέσεις: Θλιβερός ο Τσίπρας, δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη (Βίντεο)

Στις Αντιπαραθέσεις βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος του Γιάννη Λοβέρδου ο Γιάννης Καλλιάνος, αναπληρωτής γραμματέας επιστημονικών φορέων της ΝΔ.

Ο Γιάννης Καλλιάνος επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού με αφορμή την ομιλία του νωρίτερα το απόγευμα στο Λαύριο, χαρακτηρίζοντας τον θλιβερό και ο οποίος δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη.

“Είδα σήμερα στην ομιλία του έναν ξεκάθαρα θλιβερό πρωθυπουργό, έναν πρωθυπουργό που δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη και παρουσιάστηκε ως ένας πρωθυπουργός που του έτυχε αυτή η κατάσταση, όπως είπε και η κ. Δούρου, “μου έκατσε μια στραβή στην βάρδια μου”, του έκατσε και του κ. Τσιπρα, μόνο που την πλήρωσαν ακριβά τόσοι πολίτες”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος.

“Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της τήρησε μια σοβαρή θέση και θέτει ένα απλό ερώτημα προς την κυβέρνηση”, ανέφερε επίσης ο κ. Καλλιάνος, λέγοντας “ποια είναι τα ονόματα των νεκρών. Δεν έχει βγει κανένας υπεύθυνος να μας πει ποιοι είναι αυτοί που έχασαν την ζωή τους στην τραγωδία. Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα στην δημοσιότητα γιατί, ίσως, τα θύματα μπορεί να είναι πολύ παραπάνω”, τόνισε ο Αναπληρωτής γραμματέας επιστημονικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας και επιτέθηκε εκ νέου στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι “ο κ. Τσίπρας τελικά είναι εκτός τόπου και χρόνου και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας και να αποδίδει ευθύνες δεξιά και αριστερά. Είναι ξεκάθαρο ότι ξεφτιλίστηκε πολιτικά”.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 26:00ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνεχίζεται η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για τη φωτιά στο Μάτι

Φωτιά Μάτι: Μηδενική επικοινωνία ανάμεσα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Ξεκινούν οι καταθέσεις συγγενών των θυμάτων – Αντίστροφη μέτρηση για την απόδοση ευθυνών