Ηλικιωμένοι το έσκασαν από γηροκομείο και πήγαν σε φεστιβάλ χέβι μέταλ στη Γερμανία

Συναγερμός σήμανε σε γηροκομείο της Γερμανίας μόλις οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν πως 2 ηλικιωμένοι το είχαν σκάσει. Ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία η οποία άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τελικά όλα πήγαν καλά αφού οι ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν άμεσα και ήταν καλά στην υγεία τους. Ο λόγος που το έσκασαν; Πήγαν στο Wacken Open Air metal festival το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες.

Δεν κατέστη γνωστό για ποια συγκροτήματα πήγαν εκεί, ωστόσο την Παρασκευή όταν και βρέθηκαν δηλαδή στον χώρο του φεστιβάλ έπαιζαν μεταξύ άλλων οι Running Wild, Ghost, Nightwish και In Flames.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ήταν «αποπροσανατολισμένοι και απαθείς». Οι ηλικιωμένοι “μεταλλάδες” ήταν απρόθυμοι στο να εγκαταλείψουν το φεστιβάλ, οπότε η αστυνομία τους συνόδευσε στον οίκο ευγηρίας με τη βοήθεια ενός ταξί και ενός περιπολικού.

“Προφανώς και τους άρεσε το μέταλ φεστιβάλ”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Merle Neufeld στην τηλεόραση Norddeutscher Rundfunk, όπως μετέδωσε η Deutsche Welle.