Παπαχρήστου: Αφιερώνω το μετάλλιο σε αυτούς που χάθηκαν…

Με μια ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα η Βούλα Παπαχρήστου ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τους προπονητές και τον χορηγό της, την οικογένεια της αλλά και την ομάδα της καρδιάς της όπως την χαρακτήρισε, ΑΕΚ. Αφιέρωσε πρώτα όμως το μετάλλιο της σε όσους χάθηκαν στην φονική φωτιά της Ανατολικής Αττικής αλλά και όσους πάλεψαν για να περιορίσουν την καταστροφή.

Δείτε τι έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram:

“Τώρα που κοπάζουν οι πανηγυρισμοί, η καρδιά μου συνεχίζει να χτυπάει δυνατά έχοντας στο νου μου αυτούς που χάθηκαν. Σε αυτούς αφιερώνω το μετάλλιο και την επιτυχία μου καθώς και σε όλους όσοι πάλεψαν με την καταστροφή τις προηγούμενες ημέρες!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Ομοσπονδία μου, τον Πρόεδρο κ. Παναγόπουλο για την μεγάλη στήριξη που μου έχουν παράσχει ολα αυτά χρόνια, τον Εθνικό προπόνητη κ. Κουσιώρα, τον προπονητή μου Γιώργο Πομάσκι που με μεθοδικότητα όλα αυτά τα χρόνια με οδηγεί σε επιτυχίες, την τεράστια οικογένεια της @nike @nikewomen, τον Σύλλογο και ομάδα της καρδιάς μου @aek #AEK, καθώς και την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα στις καλές και στις κακές στιγμές μου!

Ελπίζω για μια στιγμή να σας έκανα χαρούμενους και περήφανους! Ανθρωπιά, αλληλεγγύη. Πίστη και δύναμη από όλους ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οι επιτυχίες θα ειναι περισσότερες και μεγαλύτερες!! @berlin.2018 #hellasteam #EC2018 #europeanchampion @nikewomen @nike @nikegreece.gr #proudMom #proudwife #goldmedal #inmyFamily @lazcharitonidis #loveyou Με αυτά τα λίγα λόγια σας Ευχαριστώ! #nevergiveup”.

A post shared by PapachristouV (@papachristouv) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονιστική η Παπαχρήστου κατέκτησε το χρυσό και το αφιέρωσε στα θύματα της πυρκαγιάς

«Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν;» – Το ξέσπασμα της Παπαχρήστου

Κυρίτσης: «Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια Τσίπρα σε Παπαχρήστου»