Σάσα Σταμάτη – Παύλος Βαρδινογιάννης: Τί τρέχει μεταξύ τους; [pics]

Εδώ και μερικές μέρες, η Σάσα Σταμάτη και ο Παύλος Βαρδινογιάννης μοιράζονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο. Ο γνωστός επιχειρηματίας μπορεί να μένει μόνιμα πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς εκεί βρίσκονται οι επαγγελματικές του δραστηριότητες αλλά έρχεται συχνά στην Ελλάδα τόσο για να δει τα τέσσερα αγγελούδια του – που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Τζίνα Αλιμόνου – όσο και την γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Η Σάσα Σταμάτη από την άλλη βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο νησί των Ανέμων, όπου ζει ξέγνοιαστες στιγμές, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα. Η παρουσιάστρια του Ooh La La και ο επιχειρηματίας δεν έχουν μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση τους αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλον και σχεδόν κάθε καλοκαίρι κάνουν κοινές αποδράσεις στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «τσάκωσε» την Σάσα Σταμάτη και τον Παύλο Βαρδινογιάννη σε μία από τις εξορμήσεις τους στην παραλία, να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Μαζί τους ήταν και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Γιάννης Γκούμας, με τον οποίο η Σάσα και ο Παύλος συνομίλησαν όσο βρίσκονταν μέσα στην θάλασσα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Σάσα Σταμάτη – καλεσμένη στο Πρωινό – είχε αναφέρει στην Φαίη Σκορδά χαρακτηριστικά: «Είμαι ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω, έξυπνη είσαι καταλαβαίνεις… Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι για να σου πω κάτι συγκεκριμένο…»

Πηγή: Φωτογραφίες: NDP – Tlife

Διαβάστε, επίσης:Μύκονος: 200.000 ευρώ στους πυρόπληκτους από τη συναυλία του Ρέμου