Σε εξέλιξη το συμβούλιο της “οργής” στον Μαραθώνα – Κρίνεται η τύχη του Ψινάκη

Μαύρες σημαίες έξω από το Δημαρχείο – Αγανάκτηση για τον δήμαρχο και τους χειρισμούς του κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα (19:15) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτηση του Δημάρχου, μετά τα τραγικά αποτελέσματα της φονικής πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται έξω από το δημαρχείο ενώ από νωρίς έχουν τοποθετηθεί μαύρες σημαίες στο χώρο της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου.

Ο δήμαρχος κ. Ψινάκης αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στη συνεδρίαση, γεγονός που έχει εξοργίσει ακόμα περισσότερο τους κατοίκους της περιοχής.

«Ζητάμε συγγνώμη – Να παραιτηθεί ο Ψινάκης»

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Στέργιου Τσίρκα, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης για την τραγωδία. «Χάσαμε φίλους, γείτονες, ανθρώπους με τους οποίους μιλούσαμε καθημερινά», είπε ο κ. Τσίρκας συγκινησιακά φορτισμένος.

Κατά την τοποθέτησή του, ο δημοτικός συμβούλος, από την πλευρά της αντιπολίτευσης κ. Νικόλαος Χατζηγιάννης ζήτησε και αυτός με τη σειρά του την παραίτηση του κ. Ψινάκη, ασκώντας παράλληλα δριμύτατη κριτική εναντίον του. «Πίστεψε αυτός ο ανόητος ότι σε αυτό το ιστορικό χωριό θα έχει να κάνει με βλάχους και ότι θα μπορούσε σε τέτοιου είδους τραγωδίες να γελοιοποιεί τους κατοίκους», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον εισαγγελέα ο Ηλίας Ψινάκης για τις φονικές φωτιές στην ανατολική Αττική

Σήμερα καταθέτει ο Ψινάκης – Την παραίτησή του ζητούν 23 δημοτικοί σύμβουλοι

Ο Ηλίας Ψινάκης συνελήφθη ψευδόμενος. Το σπίτι του δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές