Φωτιά… στον ΣΚΑΪ: Οι δημοσιογράφοι αρνούνται να συνεργαστούν με την Στεφανίδου

Aκόμα δεν ξεκίνησε η συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ΣΚΑΪ και ήδη τα πρώτα σύννεφα έχουν ξεκινήσει να δημιουργούνται πριν το νέο πρόγραμμα του σταθμού βγει στον αέρα. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μετακόμισε μόλις πριν λίγους μήνες στον φαληρικό σταθμό αφού η συνεργασία της με το Epsilon διακόπηκε.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα typologies, δεν έχει δεχτεί από όλους την υποδοχή που περίμεναν τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού όταν ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους μαζί της. Τα πρώτα προβλήματα στα γραφεία του ΣΚΑΪ ξεκίνησαν από τους ρεπόρτερ του σταθμού.

Οι ρεπόρτερ του σταθμού αρνούνται να συμμετέχουν και να συνεργαστούν με τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και αυτό δημιουργεί ένα ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό.

Παράλληλα υπάρχουν εισηγήσεις από στελέχη του ενημερωτικού τμήματος να μη μεταδοθεί η νέα εκπομπή της Τατιάνας στις 12 το μεσημέρι αλλά μετά το δελτίο ειδήσεων, στη μεσημεριανή ζώνη.

Το Epsilon την ίδια ώρα κάνει κρούσεις, σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, σε ρεπόρτερ του ενημερωτικού του ΣΚΑΪ αλλά και σε δημοσιογράφους από το αθλητικό τμήμα.

Πηγή: dailymedia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τατιάνα Στεφανίδου: H απόφαση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα της εκπομπής της! Όλο το παρασκήνιο

Δημόσια συγνώμη του Ε για τα υβριστικά σχόλια στο Tatiana live για την Μακεδονία

Νέα βίντεο από το Tatiana live που γελοιοποιούν τον Μέγα Αλέξανδρο