Απόστολος Γκλέτσος: «Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι…»

67

Ο Απόστολος Γκλέτσος δείχνει πολύ συνειδητοποιημένος απέναντι σ’ αυτά που τον ταλαιπωρούν, αλλά και στο πιο απευκταίο, αλλά αναπότρεπτο σενάριο για όλους μας. Μιλώντας στο Happy Day είπε τα εξής:

«Εγώ είμαι εφτάψυχος. Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο, έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς.

Η καρδιά μας λειτουργεί καλά.Να ακούτε τους γιατρούς σας. Να παίρνετε τα φάρμακά σας. Εγώ πιστεύω ό,τι όντως αυτό που δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

Με το στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Έκανα θεραπείες. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε. Πάντα κάτι θα μου έρχεται εμένα.

Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει κι έφυγε γαλήνιος.»

Διαβάστε, επίσης:Ελένη Μενεγάκη: Πέσανε τα νούμερα και άρχισε να σκορπάει τα προσωπικά της σε περιοδικά