Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της γυναίκας που βιάστηκε ομαδικά στο Ζεφύρι. Μπορείτε να βοηθήσετε;

129

Τη φωτογραφία της γυναίκας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι και νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τον tatoo artist Σπύρο Πεφάνη, τα τατουάζ της γυναίκας είναι πιθανό να οδηγήσουν τους ειδικούς στην ταυτοποίησή της. Αστυνομικοί και γιατροί αναμένουν η κοπέλα να ξυπνήσει από το κώμα έτσι ώστε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, αλλά και τις λεπτομέρειες των φρικιαστικών στιγμών που έζησε.

Ίσως τότε καταφέρει να τους πει εάν όντως λέγεται Ελένη ή Ξένια, όπως μαρτυράει το τατουάζ που έχει στην δεξιά κλείδα.
Η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ενώ όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές φαίνεται πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια φέρεται να βιάστηκε σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές της στην Αστυνομία. Οπως προκύπτει από την πρώτη της εξέταση δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και αυτό αναμένεται να εξακριβωθεί πλήρως από την ιατροδικαστική έκθεση.

Ολα φαίνεται πως έγιναν στις 12 του Σεπτεμβρίου, όταν εκλήθη το ΕΚΑΒ και παρέλαβε μία κοπέλα, την οποία μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Ολγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών αναφέρουν πως το θύμα της επίθεσης πρόκειται για Ρομά, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να την ταυτοποιήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δεν είχε μαζί της τσάντα με τους αστυνομικούς να της παίρνουν αποτυπώματα σε μία προσπάθεια να αναγνωριστεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν έχει γίνει.
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως ενδέχεται ο βιασμός να έγινε σε άλλο σημείο από αυτό όπου εντοπίστηκε η άτυχη κοπέλα, σε μία προσπάθεια των δραστών να «παραπλανήσουν» τις αρχές.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί έως τώρα αν οι δράστες της χορήγησαν ναρκωτικές ουσίες για να τη βιάσουν, καθώς η ίδια δεν είναι σε θέση να δώσει αρκετές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με τις έρευνες προσπαθούν να «χτενίσουν» το σημείο αλλά και τους γύρω δρόμους σε μία προσπάθεια να συλλέξουν μαρτυρίες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είχαν δει τη μεταφορά της ή την εγκατάλειψή της. Επιπροσθέτως, αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ωστόσο αυτό θεωρείται ιδιαζόντως δύσκολο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν λάβει δείγμα DNA από τα νύχια της, ενώ έστειλαν και τα ρούχα της στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. σε μία προσπάθεια να ελέγξουν αν ο ή οι δράστες έχουν αφήσει ίχνη. «Θεωρείται αρκετά σημαντική η διερεύνηση των ρούχων της καθώς μπορεί να έχουν αφήσει DNA οι δράστες και αν είναι σεσημασμένοι να τους ταυτοποιήσουμε και μετά να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους», ανέφεραν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές.

Διαβάστε, επίσης:Αν είναι δυνατόν: Πινακίδες διαφυγής στο Μάτι οδηγούν στο γκρεμό!