Έντονο το ενδιαφέρον της Ρένας Δούρου για την Ευρωβουλή

Η Ρένα Δούρου έχει αποφασίσει να μην είναι εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, αλλά να διεκδικήσει την υποψηφιότητά της για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Έχει μοιραστεί ήδη τις σκέψεις της με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, χωρίς όμως να έχει εισπράξει οριστική απάντηση.

Άλλωστε, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η Δούρου έχει «κάψει» το χαρτί της για την Περιφέρεια Αττικής και δεν έχει πιθανότητες να διεκδικήσει με επιτυχία την επανεκλογή της.
«Η Περιφέρεια Αττικής δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που γίνεται μετά από οκτώ χρόνια επιτροπείας», τόνισε μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση η περιφερειάρχης Αττικής, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το στοίχημα, μετά από όσα είπε ο πρωθυπουργός, συνίσταται στο να μην επιστρέψουμε στις πολιτικές που μας οδήγησαν στην επιτροπεία και τη χρεοκοπία», τόνισε, εξηγώντας ότι «και στο παρελθόν είχαμε ανάπτυξη, επιχειρηματικότητα και επενδύσεις όμως με λάθος τρόπο».

Σε ό,τι αφορά στην «πρόκληση», η ίδια είπε ότι αυτή συνίσταται «με μεθοδικότητα, όπως κάνουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Περιφέρεια Αττικής, να λειτουργήσουμε με συγκεκριμένα αποτελέσματα, όχι απλά πολιτική βούληση και καλή θέληση, σε σχέση με τους νέους και τις νέες, με την επιχειρηματικότητα».

Διαβάστε, επίσης:Στη Θεσσαλονίκη έως και την Τρίτη η Φώφη Γεννηματά -όλο το πρόγραμμά της