Δεν πρόλαβε να χωρίσει και ήρθε νέος έρωτας για την Πάολα

Την Τετάρτη το πρωί μέσα από τη Φωλιά των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως η Πάολα και ο Μιχάλης Ποζίδης χώρισαν έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.
Μια ημέρα μετά και συγκεκριμένα την Πέμπτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day, πως η τραγουδίστρια έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό ενός νεαρού τραγουδιστή!

«Χώρισε η Πάολα μετά από έξι χρόνια σχέσης. Η Πάολα είναι ερωτευμένη. Είναι καλά. Έκανα κι εγώ το ρεπορτάζ μου. Αφού τελείωσε η σχέση της με τον κύριο Ποζίδη με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια, αλλά προφανώς η σχέση έκανε τον κύκλο της και έκλεισε. Η Πάολα που δεν της αρέσει να μιλά πολύ για τα προσωπικά της, ούτε να απασχολεί για τα προσωπικά της χαμογελάει ξανά. Τους τελευταίους μήνες… Έναν; Δύο; Τρεις; Είναι με έναν άνδρα. Λίγο πιο μικρό από εκείνη.

Τραγουδιστής είναι. Αυτός πρέπει να είναι 25αρης νομίζω… κάτι τέτοιο. Είναι νεαρός τραγουδιστής και τραγουδούσαν μαζί το καλοκαίρι σε κάποιες συναυλίες που έκανε στην περιοδεία και στην Πύλη Αξιού τώρα. Έδωσα όλα τα στοιχεία. Είναι ερωτευμένη. Όσοι την βλέπουν και κάνουν παρέα μαζί της βλέπουν το χαμόγελο στα χείλη της, ότι είναι ερωτευμένη και χαρούμενη και εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: fthis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγνώριστη: Έτσι ήταν η Πάολα μικρούλα (Εικόνα)

H Πάολα τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» ως πολιτικό μήνυμα [vid]

Νέος έρωτας στη σόουμπιζ – Είναι ζευγάρι η Πάολα με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη;